Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Solarlux

Solarlux biedt fascinerende oplossingen voor gevelopeningen: glazen vouwwanden, balkonbeglazing, terrasoverkappingen en serres. Perfect toepasbaar in een zakelijke omgeving, maar zeker ook bij u thuis. Kwalitatief hoogwaardige producten – Made in Germany-  die licht en ruimte creëren voor optimaal werk- en wooncomfort. Omdat optimaal een ruim begrip is, bepalen we vooraf samen uw specifieke ideaalbeeld. Hiervoor hebben we alle kennis in huis. Op het gebied van vouwwanden en balkonbeglazing is Solarlux wereldwijd marktleider. Kwaliteit borgen en innoveren is voor ons een continu proces, net als de focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

Als grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen win je ruimte: ruimte voor meer wooncomfort en ruimte voor fraaie architectuur. Met deze filosofie overtuigt Solarlux al ruim 35 jaar de gevelbranche. Een Duits familiebedrijf met passie voor openheid en transparantie en specialist op het gebied van vouwwanden en minimalistische schuifpuien.

Ultra slanke profielen en geavanceerde techniek vormen de basis van de Solarlux systemen, Of het nu gaat om bedieningscomfort, isolatie, wind- & waterdichtheid of inbraakwerendheid: Solarlux streeft continu naar de beste performance en maximale designvrijheid om de meest passende oplossing te bieden.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

Neubau Solarlux Niederlande

Solarlux GmbH

Solarlux GmbH

Solarlux GmbH

Neubau Solarlux Niederlande

Neubau Solarlux Niederlande

Neubau Solarlux Niederlande

algemene informatie

Services Profielen Adres Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)548 631323 E-mailadres info.nl@solarlux.com Website www.solarlux.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details