Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Schindler Nederland

Schindler Nederland is onderdeel van de Schindler Group en is al meer dan honderd jaar succesvol in haar branche. We zijn een wereldspeler met een lokale focus en trots dat onze installaties deel uitmaken van verschillende, zeer spraakmakende projecten in Nederland.

Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten.

We bieden verschillende mobiliteitsoplossingen. Onze standaardoplossingen en ons maatwerk zijn snel, efficiënt en in overeenstemming met de behoefte van de klant. Naast het produceren en installeren van de installaties, adviseren we ook op het gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

Veiligheid & Kwaliteit
Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. We willen de veiligheid van de gebruiker waarborgen maar zeker ook die van onze medewerkers. Veiligheid is dan ook expliciet aanwezig binnen onze organisatie.

We stellen niet alleen hoge veiligheidseisen aan onze producten, maar ook aan onze diensten en manier van werken. We stimuleren al onze medewerkers om zich tijdens hun werkzaamheden bewust te zijn van de veiligheid van de omgeving, collega’s en zichzelf. Daarnaast geven we vanuit onze expertise actief advies om een optimale veiligheid voor de gebruiker zeker te stellen.

Veiligheid en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door kwalitatief hoogstaande producten te leveren en ons te conformeren aan de verschillende kwaliteitsrichtlijnen, dragen we zorg voor een veilig en betrouwbaar product

Onze innovatieve oplossingen en diensten:

• Personenliften
• Personenliften met TSD ( schachtkophoogte min 2900 mm )
• Panoramische personenliften met een ‘Infinity Car’, volglazen kooi.
• Goederenliften en speciale liften
• PORT & myPORT, integratie van toegangscontrole, intercom, bezoekerscontrole, bediening op afstand en automatische lifttoewijzing met uw smartphone.
• Double-Deck Liften
• Roltrappen en rolpaden
• Modernisering
• Renovatie
• Service & onderhoud
• Schindler Dashboard & Schindler Direct
• Trafiekanalyses van uw gebouw

BREEAM keurmerk
Schindler is aangesloten bij de Dutch Green Building Council (DGBC). Middels dit initiatief streven verschillende bedrijven in Nederland er samen naar een blijvende verduurzaming van de bebouwde omgeving in Nederland te realiseren. Daartoe ontwikkelt de organisatie keurmerken voor een onafhankelijke beoordeling van gebouwen (zowel nieuw als bestaand) en gebieden op het gebied van duurzaamheid.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Liften Adres Verheeskade 4
2521 BN Den Haag
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)70 3843700 E-mailadres [email protected] Website schindler.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details