Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Robertson

EVEN VOORSTELLEN

Robertson Gevel Techniek Nederland is actief in de gevelbouw. Wij leveren totaaloplossingen voor de schil van uw gebouw. Wat mag u daarbij van Robertson verwachten? Robertson biedt u hoogwaardige techniek en materialen, zodat u lang en zorgeloos van uw gebouw kunt genieten. We doen dat door gebruik te maken van de beste materialen en oppervlaktebehandeling. Minimaal onderhoud en een maximale levensduur bieden wij dankzij uitgekiende en slimme details en toepassingsmogelijkheden. Wij adviseren over de beste oplossing, liefst al in de ontwerpfase, omdat daar keuzes gemaakt worden die over jaren hun uitwerking hebben. En omdat bij Robertson kwaliteit en slimme oplossingen hand in hand gaan, is de Robertson-kwaliteit ook nog betaalbaar!
Lees hier meer over onze diensten.

HISTORIE

In 1906 startte Harold Robertson met het aanbrengen van een corrosiewerende laag op stalen platen, een nieuw procédé dat al snel met groot succes toegepast werd in de Amerikaanse bouwindustrie. De expansieve vraag leidde al snel tot de bouw van een grotere vestiging in Pennsylvania. Het groeiende succes was in 1923 aanleiding tot de oprichting van een fabriek voor de Europese markt, in Ellesmere Port (UK). In 1961 is Robertson Nederland begonnen met de verkoop, engineering en montage van stalen platen die vanuit Engeland naar Nederland werden verscheept. Sinds deze tijd zijn de gevels van vele gebouwen, vaak prestige projecten, door ons van de hoogwaardige Robertson beplating voorzien.
Bekijk een greep uit de ruim 8600 projecten die wij sinds 1961 gerealiseerd hebben.

WIJ DAGEN U UIT

Zaken doen met Robertson garandeert u van een innovatieve aanpak waarbij we u totaal kunnen ontlasten. Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over één onze producten? Neem dan contact met ons op.

Project Costes – Renovatie winkelpui Costes Woman

Op de hoek van de Eindstraat en de Karnemelkstraat in Breda is een bestaand winkelpand ingrijpend veranderd hierbij heeft EGM Architecten er voor gekozen de gevel een exclusieve uitstraling te geven en aan te passen aan de huidige eisen.

Door te kiezen voor een lichtgewicht Stone Evolution natuursteen gevel element is er zonder al te veel bouwkundige ingrepen een nieuwe gevel geplaatst met een verdekte hemelwater afvoer. Hierbij is ook een andere indeling is gemaakt voor de raampartijen, de Stone Evolution gevel elementen zijn zodanig ontworpen dat deze in een vloeiende lijn doorlopen in de dagkanten. Stone Evolution natuursteen elementen zijn ook leverbaar voor interieur en verhoogde vloer toepassingen.

PROJECT DETAILS – OPDRACHTGEVER
Costes Breda

ARCHITECT
EGM architecten

HOOFDAANNEMER
De Kok Bouwgroep Breda

PLAATS
Breda

MATERIALEN KENMERKEN
ca. 450 m2 natuursteen Stone Panels

MATERIAAL
Aluminium Steenraatpanelen

OPPERVLAKTEBEHANDELING
Anti graffiti coating

PROFIEL/RELIEF
Vlak

MONTAGEMETHODE
Verlijmd

www.robertson.nl/projecten.breda

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Larserpoortweg 32
8218 NK Lelystad
Nederland
Telefoonnummer +31 0320 – 26 78 78 E-mailadres info@robertson.nl Website www.robertson.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details