Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

REINÆRDT Deuren bv

“De entree naar onbegrensde mogelijkheden”
Moderne productiemethoden, computergestuurd en toch maatwerk. Klantvriendelijk en oplossingsgericht gestuurd. Kreten die het Overijsselse bedrijf op het lijf zijn geschreven. REINÆRDT Deuren bv met vestigingen in Haaksbergen en Saterland-Ramsloh (D) is een innovatief en flexibel bedrijf dat 275.000 deuren en 50.000 kozijnen (montagekozijnen) per jaar produceert in meer dan 10.000 verschillende uitvoeringen. Hiermee is REINÆRDT één van de grotere fabrikanten in Europa.

In meer dan 30 jaar heeft REINÆRDT Deuren zich ontwikkeld tot een specialist in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van maatwerkdeuren en kozijnen voor uiteenlopende utiliteits-, combi- en woningbouwprojecten. Behalve in uitvoering, materiaal en kleur, biedt REINÆRDT vrijwel onbegrensde mogelijkheden als het gaat om functionaliteit en bieden daarom een uitgebreid programma deuren. Uiteraard voorzien van de bijbehorende certificaten, volgens de laatste (Europese) normen

Totaalleverancier
Het doel is om samen met de afnemer op een zo efficiënt mogelijke manier het project compleet af te ronden. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit aan te pakken, variërend van alleen de levering van de deuren tot levering van de deuren, hang- en sluitwerk, kozijnen, montage van alle materialen en de werkvoorbereiding van het geheel.

REINÆRDT heeft ervoor gekozen om projecten ook rechtstreeks aan te bieden waardoor de afnemers direct en optimaal kunnen profiteren van alle kennis en kunde van de medewerkers van REINÆRDT Deuren. Dagelijks zorgt een team van enthousiaste medewerkers er voor dat de juiste aanbiedingen worden gemaakt, verkocht, geproduceerd en afgehangen. Omdat de afstemming tussen de bouwplaats en de fabriek een steeds belangrijkere plek in het proces in neemt zorgen de project coördinatoren voor een goede afstemming met de uitvoering op de bouw.

Vestiging Saterland-Ramsloh
In de vestiging in Duitsland produceert REINÆRDT hoogwaardige brandwerende massieve houten deuren en puien voorzien van glas. Zowel voor moderne uitvoeringen (zeer slanke stijlen, volledige glaspuien) als voor oude gebouwen, zijn er deuren en puien met 30,60 of 90 minuten brandwering, rookwering en eventueel geluidwering. Hiermee biedt REINÆRDT als enige oplossingen voor moderne scheidingswanden uit glas en hout.

MVO
Daarnaast is het onze opdracht om een gezond bedrijf te zijn dat waarde toevoegt op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied. Bij ontwikkelingen denken wij continu aan de mogelijke gevolgen voor het milieu. Zo nemen we in de ontwikkelingen, daar waar mogelijk, alternatieven op die het milieu niet schaden. Bamboe is hier een mooi voorbeeld van. REINÆRDT levert dan ook deuren met hout uit duurzaam beheerde bossen en ontwikkelt om deze reden steeds meer normdeuren die met verantwoord hout kunnen worden samengesteld. Er zijn wereldwijd twee belangrijke keurmerken voor verantwoord geproduceerd hout. Dit zijn FSC en PEFC, beide keurmerken staan garant voor verantwoord bosbeheer.

algemene informatie

Services Deuren Adres Nijverheidsstraat 1
7482 GZ Haaksbergen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)53 5735735 E-mailadres info@reinaerdt.nl Website reinaerdt.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details