Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Plastica Plaat

Plastica Plaat
Plastica is dé specialist in decoratief plaatmateriaal en duurzame gevelbekleding. Met onze jarenlange kennis en ervaring staan we garant voor absolute topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Zo werken we gericht aan het realiseren van al uw ontwerpwensen.

Werken met Plastica betekent werken met kwaliteit. Plastica staat al sinds 1978 bekend om haar uitmuntende betrouwbaarheid en betrokkenheid. Gespecialiseerd in diverse soorten decoratieve plaatmateriaal voor interieur en exterieurtoepassing.

Totaalleverancier
Het assortiment van Plastica kenmerkt zich door de diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige plaatmaterialen in kunststof, steen, aluminium en hout. Met ruime keuze in decoren en structuren. Van glad tot grove structuur. En Plastica biedt u direct alle hulpproducten voor bevestiging en afwerking. Vrijheid op zijn compleetst.

De mensen
Ook als het gaat om advies en technische ondersteuning mag u op topprestaties rekenen. Het meedenken in kleur- en materiaalkeuzes. De specialistische ondersteuning bij berekeningen en tekeningen. Begeleiding tijdens montage met eventuele projectgarantie. U kunt altijd rekenen op het enthousiasme en optimale betrokkenheid van het Plastica team.

Voorraad
Standaard zijn veel producten, afmetingen en kleuren direct uit voorraad leverbaar. Voor wie wat extra’s zoekt kan een keuze maken uit het uitgebreide assortiment van Plastica.

De enorme veelzijdigheid van plaatmateriaal vindt u terug in de vele voordelen van Plastica:

  • exterieur en interieur
  • uitgebreide keuze in materiaal
  • uitgebreide kleuren en decoren
  • inclusief alle toebehoren
  • projectbegeleiding

algemene informatie

Services Daken & Gevels Adres Industrieweg 92
5145 PW Waalwijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)416 672400 E-mailadres [email protected] Website plastica.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details