Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Mitsubishi Elevator Europe B.V.

“Wij zijn jouw partner in innovatieve en betrouwbare liftoplossingen. Bij een investering in een duurzaam product hoort ook een duurzame lange termijn relatie. Wij zien elke klant als kans om samen iets moois op te bouwen door middel van persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en transparantie.”

Onze visie en kernwaarden
De aanschaf van een lift is een flinke investering. Wij vinden dat bij een investering in een duurzaam product ook een duurzame relatie hoort. Voor ons betekent dit ook een betrouwbare relatie, waarbij jouw aanschaf ook onze verantwoordelijkheid blijft.

Naast specialistisch advies en begeleiding voor jouw project, de montage van nieuwbouwliften en vakkundig onderhoud, kun je bij ons ook terecht voor renovatie en vervanging van bestaande liften. Dit geldt ook voor renovatie en onderhoud van roltrappen en liftinstallaties van andere merken.

Wij zien elke klant als een kans om samen iets moois te realiseren. Dit doen wij door middel van persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en transparantie. Ook op het gebied van kosten. Ons eigen, goed opgeleide onderhoudspersoneel ontzorgt al jouw liftzaken. Wij garanderen zo dat wij de beste en voordeligste keuze zijn tijdens de gehele levensduur van een liftinstallatie.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Liftinstallaties Adres Schietboom 20
3905 TD Veenendaal
Nederland
Telefoonnummer +31 3 18 58 65 86 E-mailadres [email protected] Website mitsubishi-liften.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details