Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

MBS Beton

Uw keerwandspecialist uit Soest
MBS Beton is uw keerwandspecialist voor het toepassen van keerwanden en andere prefab betonproducten binnen de infrasector. Van keerwanden voor het opvangen van hoogteverschil tot speciale structuurwanden met een unieke uitstraling, dankzij de variatie in afmetingen en uitvoeringen hebben wij voor elke situatie een passende oplossing.

Keerwanden
De hoogwaardige keerwanden van MBS Beton worden veelvuldig toegepast binnen de infrasector. Onze keerwanden worden onder andere gebruikt voor het realiseren van een opslag, als grondkering en om hoogteverschillen op te vangen. De keerwanden zijn verkrijgbaar in een hoogte van 50 tot en met 600 cm in zowel een enkel- als dubbelkerende uitvoering. De afwerking van de wanden varieert van glad tot gebezemd. U geeft uw project een unieke uitstraling met onze keerwanden met patroon en kleur en onze speciale structuurwanden. Tevens bieden wij wanden aan welke voldoen aan verkeersklasse 60.

Overige prefab betonproducten
Naast keerwanden produceren wij diverse andere prefab betonproducten voor toepassing binnen de infrasector waaronder betonplaten voor verharding, stapelblokken voor het gemakkelijk realiseren van een opslag en waterputten.

Een eerlijk en passend advies
De kracht van MBS Beton is gelegen in de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product is kenmerkend voor MBS Beton. MBS Beton is actief in heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Soest. De productielocaties bevinden zich in Vianen, Emmen en Wielsbeke (B). Wij leveren de betonproducten franco bij u op het werk. Deze kunnen, indien de bereikbaarheid dit toelaat, vanaf de vrachtwagen in het werk geplaatst worden.

Persoonlijk advies
De infra adviseurs van MBS Beton zijn u graag van dienst met goed advies passend bij uw situatie. Wij denken graag met u mee en maatwerk is bij ons geen enkel probleem. Voor meer informatie over onze producten en een overzicht van onze gerealiseerde projecten verwijzen wij u graag naar www.mbsbeton.nl.

algemene informatie

Services Beton Adres Energieweg 2
3762 ET Soest
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)35 5881888 E-mailadres info@mbsbeton.nl Website mbsbeton.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details