Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Loos Betonvloeren

De Loos Betongroep is in 1991 opgericht en bouwt de hoogste kwaliteit betonvloeren voor de utiliteitsbouw en de civiele infrastructuur. Wij richten ons op zowel grote toonaangevende landelijke projecten als op regionale projecten. Wij zijn een solide partner voor onze relaties en leveranciers en gericht op continuïteit, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

De Loos Betongroep bestaat uit 4 werkmaatschappijen, waarbij Loos Betonvloeren is gevestigd in Obdam (Noord-Holland) en in Geleen (Limburg). De werkmaatschappijen vullen elkaar niet alleen naadloos aan, ze versterken elkaar ook.

Loos Betonvloeren
Loos Betonvloeren is de specialist op het gebied van het storten en monoliet afwerken van betonvloeren. Van ontwerp inclusief berekenen en inmeten van vloeren, funderingswerk tot heiwerkzaamheden (zowel binnen als buiten). Onze productiemogelijkheden liggen tot wel 10.000 m2 per dag. Dit kunnen wij realiseren, doordat wij beschikken over 5 eigen stort- en vlinderploegen. Ook ontzorgen wij de klant, zowel in de uitvoeringsfase als in de voorfase denken wij met de klant mee middels een vast team werkvoorbereiders en een eigen betontechnologisch adviseur die 24/7 klaar staan. Wij zijn met name gespecialiseerd in supervlakke vloeren. Bekijk op onze website de meeste recente projecten.

Loos Betonreparaties
Loos Betonreparaties is gespecialiseerd in het uitvoeren van (mechanische) oppervlaktebehandelingen zoals (stofarm) diamantschuren, frezen, stralen, repareren, egaliseren, injecteren, impregneren, coaten en conserveren van beton. Ook het herstellen van constructieve scheuren en het oplossen van vochtproblemen zit in ons dienstenpakket.

OV & Loos Wapeningscentrale
Waar gebouwd wordt, is beton, en waar beton is, loopt OV & Loos Wapeningscentrale voorop. Wij zijn de expert in het wapenen van betonvloeren en het verstevigen van complexe betonconstructies. Wij verzorgen zowel het  ontwerp van de wapening, het vervaardigen van de wapening en het transport en het aanbrengen van de wapening in het werk. Wij leveren wapening door heel Nederland voor de beton- en bouwindustrie.

Kwaliteit gegarandeerd
Kwaliteit is essentieel voor de veiligheid en de levensduur van bouwwerken. Wij voldoen ruimschoots aan de gestelde normen zoals de Din 15.185, Nen 2747 klasse, TR 34 FM1/4. Dit heeft betrekking op de supervlakke vloeren die wij leveren. Ook zijn wij in het bezit van KOMO-productcertificaat (BRL0503) voor wapeningsconstructies. Daarnaast zijn alle bedrijven VCA* gecertificeerd.

algemene informatie

Services Beton Adres Tocht 8
1713 GP Obdam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)226 453025 E-mailadres info@loosbetonvloeren.nl Website loosbetonvloeren.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details