Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Klaver Fietsparkeren

Voor elke situatie een unieke invulling
Wij richten ons uitsluitend op het fietsparkeren waardoor onze opdrachtgevers ons weten te vinden met vraagstukken als ruimtegebrek, zwerffietsen of foutparkeerders. Onze oplossing is gericht op gebruiksgemak, veiligheid voor de fietser en maximale benutting van de ruimte. Hierdoor zijn wij een veelgevraagde adviseur en leverancier op het gebied van fietsparkeren.

Innovatie en maatwerk
Innovatie is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen, begeleiden en realiseren projecten én producten op het gebied van fietsparkeren. Onze fietsparkeeroplossingen zijn altijd gericht op de unieke situatie van onze opdrachtgevers.

Sociaal ondernemen
Als organisatie zijn wij vooruitstrevend op het gebied van verantwoord ondernemen en Social Return. De mens staat bij ons centraal. Een groot deel van onze arbeidsuren wordt ingevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hun kwetsbare positie is het uitzicht op werk minder florissant. Veel van deze mensen willen graag een baan, maar het lukt ze niet om ergens onderdak te krijgen. Klaver maakt hier werk van en biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans. Op het gebied van Social Return on Investment (SROI) zijn wij inmiddels een voorbeeld voor de markt. In deze solide omgeving dagen wij onze medewerkers voortdurend uit tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Fietsmobiliteit Adres Weberstraat 5
7903 BD Hoogeveen
Nederland
Telefoonnummer 0528 745 200 E-mailadres info@klaverfietsparkeren.nl Website klaverfietsparkeren.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details