Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Kiwa

Kiwa is wereldwijd toonaangevend op het gebied van testen, inspecteren en certificeren (TIC). We creëren vertrouwen door bij te dragen aan de transparantie van de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van producten, processen, installaties, services en organisaties en persoonlijke en milieuprestaties. Met certificeringen, inspecties, testen, trainingen, consultancy en dataservices helpt Kiwa klanten zichzelf continu te verbeteren en vertrouwen te creëren in hun producten, diensten, processen, (management)systemen en medewerkers.

Als Partner voor Progress is Kiwa actief in tal van sectoren en markten: (drink)water en energie(opwekking), bouw en infrastructuur, automotive en luchtvaart, brandveiligheid en beveiliging, gezondheidszorg en de food-, agro- en vastgoedsector. Kiwa ondersteunt klanten in de industrie, (zakelijke) dienstverlening, publieke en private nutsbedrijven, overheden en internationale instellingen. Bij Kiwa werken zo’n 4.500 mensen in meer dan 150 vestigingen in ruim 30 landen, voornamelijk in Europa, Azië en Latijns-Amerika.

De speerpunten van Kiwa zijn de energietransitie, duurzaamheid en cybersecurity. We ondersteunen onder klanten hierbij als kennispartner en een uitgebreid aanbod van TIC-services en opleidingen. Zo heeft Kiwa een unieke positie als het gaat om waterstof en waterstoftechnologieën en de ondersteuning daarvan met kwaliteitsnormen, veiligheidsrichtlijnen, certificering en training. We hebben afgelopen jaren fors geïnvesteerd in uitgebreide, state-of-the-art waterstoflaboratoria en deskundige inspectie-, certificerings-, opleidings- en adviesteams die de kwaliteit en veiligheid waarborgen in de hele waterstofketen.

Investeringen in huisvesting, kantoren, (spoor)wegen en luchtverbindingen zijn van invloed op hoe uw bedrijf functioneert. Als aannemer in de bouw en/of infrastructuur moet u aan een groot aantal regels en kwaliteitseisen voldoen voor bouwproducten, -materialen en -processen. Bovendien moet u zich houden aan (sectorspecifieke) wetgeving op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Maar ook uw medewerkers moeten gekwalificeerd en vakbekwaam zijn. Kiwa ondersteunt u bij iedere stap, met certificeringen als het KOMO certificaat, de MVO prestatieladder en services rondom duurzaam ondernemen en kwaliteitsborging bouw.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services TIC (Testen, inspecteren en certificeren) Adres Sir Winston Churchilllaan 273
2288 EA Rijswijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 998 44 0 E-mailadres info@kiwa.nl Website kiwa.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details