Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Kingspan Unidek B.V.

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam.

De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd leider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.

Unidek SIPS, de basis voor elke gevel
Unidek SIPS (Structural Insulated Panel Systems) is een prefab oplossing om de gevel te vullen en te isoleren. Tevens is Unidek SIPS de drager van het kozijn en de gevelbekleding. Het gevelsysteem maakt een eenvoudige en goedkope realisatie van hoge isolatiewaarden mogelijk én biedt een ongekende vrijheid in ontwerp en afwerking. Unidek SIPS is een damp-open systeem en constructief zeer sterk. De basis bestaat uit sandwichpanelen met een kern van EPS die in de fabriek gekoppeld worden tot een samengesteld gevelelement. Op de bouw worden deze in een mum van tijd gemonteerd tot een totale gevel op basis van een uitgekiend montageplan. Uiteraard voldoet Unidek SIPS aan het Bouwbesluit (KOMO-gecertificeerd).

Met Unidek SIPS bouwt u aan de toekomst!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Daken & Gevels Adres Scheiweg 26
5421 XL Gemert
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)492 378111 E-mailadres [email protected] Website unideksips.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details