Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Kingspan Geïsoleerde panelen

Kingspan Geïsoleerde Panelen heeft een uitgebreid assortiment aan dak- en gevelsystemen: onder andere geïsoleerde sandwichpanelen, luxe design gevelsystemen, constructieve staalproducten en valbeveiligingsoplossingen. Daarnaast biedt Kingspan in de BeNeLux vergaande service en langdurige garantie, inclusief een groot spectrum aan technische ondersteuning en klantenservice.

QuadCore®

QuadCore® is een door Kingspan zelf ontwikkelde innovatieve hardschuimisolatie met een kleinere, gesloten celstructuur. Hierdoor behaalt QuadCore® betere isolatiewaarden en grotere overspanningen bij dunnere paneeldiktes. De voordelen van QuadCore® zijn divers: verzekeraars zijn zeker van de brandveiligheid van de QuadCore® materialen, architecten hoeven geen keuze meer te maken tussen esthetiek, thermische prestaties en duurzaamheid. Montagebedrijven gaan aan de slag met sneller te installeren panelen, en de gebouweigenaar bespaart op zijn energierekening.

Wil je ook weten hoe QuadCore® werkt voor jou?

Facades

De luxe façade- & daksystemen van Kingspan Façades brengen alle elementen samen die nodig zijn voor het toepassen van een unieke geveloplossing op het ontwerp van een gebouw. Inspirerende gevels in spannende kleuren, texturen en afwerkingen. Geïntegreerde of samengestelde systemen die alle bekende standaarden en grenzen doen vervagen. Dri-Design is een 100% recyclebaar, geventileerd en architectonisch gevelsysteem opgebouwd uit unieke metalen cassettes die esthetisch oneindig veel mogelijkheden bieden in vorm, afwerking, kleuren en texturen. Dankzij het gepatenteerde geïntegreerde regenscherm wordt regenwater achter de geventileerde gevel afgevoerd, waardoor vervuiling en verkleuring van de gevel wordt voorkomen. Een revolutionaire combinatie waarbij oneindige esthetische mogelijkheden en een eenvoudig te installeren onderhoudsarme oplossing elkaar hebben gevonden.

Wil je meer weten over Kingspan Dri-Design?

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Sandwichpanelen Adres Lingewei 8
4004LL Tiel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)344 675250 E-mailadres info@kingspanpanels.nl Website kingspanpanels.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details