Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

JP van Eesteren

Gebouwen slimmer maken
De wereld om ons heen verandert. Vanuit de drive om ook de bouw te veranderen, ontwikkelen en bouwen we bij J.P. van Eesteren innovatieve kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere utiliteitsprojecten. Dankzij die drive en veel flexibiliteit en creativiteit horen we ruim 80 jaar bij de kopgroep van gerenommeerde bouwbedrijven. Keer op keer realiseren we projecten die beantwoorden aan de veranderende eisen in de tijd. Duurzamer, flexibeler en multifunctioneler.

Gebouwen toekomstproof maken
Ons antwoord op de vragen van nu is: gebouwen slimmer maken. Ze intelligent voorbereiden op een toekomst die zal blijven veranderen. Met bouwoplossingen die probleemloos 100 jaar kunnen doen wat ze moeten doen. En die even goed na 10 jaar geheel of gedeeltelijk van functie wisselen. Of misschien wel na 25 jaar worden gedemonteerd waarna alle materialen worden hergebruikt. Dat is duurzaam en flexibel bouwen in één. Wie zo bouwt, bouwt toekomstproof.

Projecten met een hoog bouw-IQ
Standaardprojecten maken we zelden. Het merendeel heeft een opvallend hoog bouw-IQ. In die projecten zijn technische, bouwkundige en functionele eisen inventief geïntegreerd. En op het eerste gezicht contrasterende eisen in PvE’s verrassend gecombineerd.

Altijd op zoek naar het optimum
We willen gebouwen ook slimmer máken. Continu met een frisse blik processen blijven optimaliseren. Intern de innovatie in ontwikkeling en bouw blijven aanjagen, in elke fase; van engineering tot onderhoud. Wat de contractvorm en wat het bouwbudget ook is. Die verbetermentaliteit zit in het DNA van J.P. van Eesteren. Die heeft ons ook succesvol gemaakt.

Medewerkers met toekomst
Mensen zijn het succes van J.P. van Eesteren. Mensen die dag in dag uit bezig zijn onze projecten én zichzelf te verbeteren. Altijd vanuit het besef dat bouwen geen doel is maar een middel. Eigen vakmanschap staat voorop, maar in dienste van teamwerk. Pragmatisch in denken, betrouwbaar in doen.

Extra slagkracht, expertise en zekerheid
J.P. van Eesteren maakt als zelfstandig bedrijf deel uit van TBI, een van de belangrijkste vastgoed-, bouw- en techniekconcerns in Nederland. De samenwerking binnen één concern vergroot de slagkracht en expertise op het gebied van integraal ontwikkelen, bouwen en onderhouden. Op alle niveaus. Het biedt relaties en onszelf bovendien meer financiële zekerheid en extra mogelijkheden voor kostenreductie, kwaliteits- en efficiencyverhoging.

algemene informatie

Services Aannemers & Bouwbedrijven Adres Zweth 2
2991 LH Barendrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 8230100 E-mailadres barendrecht@jpvaneesteren.nl Website jpvaneesteren.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details