Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Haldu Groep

Personeel in bouw, techniek en automotive
“Wij zijn er voor personeel”, zo luidt de pay-off onder ons logo, die u op twee manieren kunt uitleggen. Wij zijn er voor u als bouwbedrijf, met personeelsdienstverlening tijdens langlopende projecten. En natuurlijk wanneer u te maken krijgt met productiepieken of ziekte. Daarnaast zijn wij er voor het personeel; voor vakmensen in de bouw, techniek en automotive om hen een goede baan te bezorgen en telkens afwisselend werk te bieden dat aansluit bij hun ervaring en capaciteiten. Heeft u regelmatig vacatures in bouw, techniek of automotive? Maak dan gebruik van ons aanbod in vakkundig personeel.

Van vaste naar variabele personeelskosten
Onze dienstverlening is breed georiënteerd en gericht op een langdurige samenwerking met u. Uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling maken deel uit van ons aanbod. Uitgangspunt bij deze diensten is het flexibiliseren van uw personeelsbestand waardoor van vaste kosten variabele kosten worden gemaakt. Uw bedrijf speelt flexibel in op de marktomstandigheden: snel inspelen op een stijgende productievraag en snel aanpassen als het even tegenzit. Kiezen voor Haldu Groep als uw partner in personeel maakt deze flexibiliteit mogelijk

Passie voor prestatie
De interne medewerkers van onze uitzendorganisatie in bouw, techniek en automotive zijn het gezicht en de ziel van de organisatie. Hun kennis en ervaring, sterke betrokkenheid bij kandidaten en bij u als opdrachtgever bepalen de tevredenheid van onze klanten. Met een duidelijke langetermijnfocus op basis van jarenlange dienstverbanden zijn zij gericht op continuïteit. Want: wij zijn er voor personeel.

Menskracht met meerwaarde
Hoe kent u ons? Wij staan bekend om onze flexibiliteit, betrouwbaarheid, veiligheid én 100% serviceverlening in de bouwsector. Daarnaast komt u ons tegen bij opdrachtgevers in de techniek- en automobielsector. Wij bewijzen ons graag aan u door invulling te geven aan uw flexibele schil via kantoor- en uitzendmedewerkers die hun vak verstaan en die uw veiligheidsmaatregelen begrijpen én naleven. Een veilig gevoel voor een langdurige samenwerking.

Werkgebieden
Wij zijn er voor personeel in bouw, techniek en automotive. Heeft u vacatures voor personeel op kantoor, op de bouwplaats en in de werkplaats op het gebied van:

  • Civiel
  • Woningbouw
  • Utiliteit
  • Onderhoud en renovatie
  • Afbouw
  • Techniek
  • Automotive

Haldu Groep voorziet u van gekwalificeerde menskracht en zorgt voor een uitstekende administratie van het dienstverband. U leent immers in bij een betrouwbaar uitzendbureau dat voldoet aan alle wet- en regelgeving in Nederland.

Meer dan 33 jaar ervaring
Halkers, Duoflex, Gromada en Flexaforte, dochterondernemingen van Haldu Groep, hebben jarenlang op eigen kracht gewerkt. Sinds de fusie in 2010 werken wij samen aan een sterke organisatie met de focus op u: personeel én opdrachtgevers. Deze ervaring en expertise zetten wij dagelijks graag voor u in. Want uw personeelsbehoefte laat u met een gerust hart aan ons over!

algemene informatie

Services Personeel & Organisatie Adres Hulsbroek 30
6562 JH Groesbeek
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)24 3977536 E-mailadres [email protected] Website haldugroep.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details