Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Foreco Dalfsen BV

Compleet in hout

Foreco is een groeiend en innovatief bedrijf met een focus op creativiteit, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. In 2018 vieren wij ons 35-jarig bestaan en inmiddels werken wij met een enthousiast team van ruim 100 medewerkers. Ons aanbod varieert van houtproducten zoals Cloeziana en Robina tot hoogwaardige toepassingen voor gevelbekleding, landschapsinrichting en plafonds. In Dalfsen is het hoofdbedrijf gevestigd, waar ook ons bedrijfsonderdeel IJreka Speeltoestellen is gevestigd. Foreco Houtconstructies in Noordeloos is verantwoordelijk voor prefabricage en montage met de nadruk op gevels en bergingen.

Hout is een fantastisch materiaal, met oneindig veel mogelijkheden. Foreco beschouwt het als een uitdaging om die mogelijkheden optimaal te benutten. Tegelijkertijd spelen we in op nieuwe ontwikkelingen, met producten die in alle opzichten het predikaat ‘duurzaam’ verdienen. Daarvoor hebben we alle benodigde ingrediënten in huis. Zoals een gedegen marktkennis, de meest actuele technologie en een ervaren team dat staat voor kennis, vakmanschap en ervaring. Met hart voor hout, hart voor de zaak en hart voor zaken doen met u.

Innovatiekracht

Foreco is innovatief in hout. Daarvoor leveren we dagelijks het bewijs. Zo zijn al onze activiteiten erop gericht om hout meerwaarde te geven. Niet alleen door het te bewerken, maar ook door duurzaamheid toe te voegen. Daarmee bieden we de bouw en de weg- en waterbouw nieuwe perspectieven. Ons hout is vooral afkomstig uit goed beheerde Europese bossen. Het wordt verwerkt met respect voor het milieu en met gevoel voor kwaliteit. Geheel volgens KOMO-certificering. Zo voldoen onze producten aan de hoogste normen, en als waarborg voor duurzaam geoogste grondstof naar wens met PEFC- of FSC®-label. Voor meer zekerheid geven we een levensduur garantie af, desgewenst tot wel 25 jaar. Deze garantie is ondergebracht bij de onafhankelijke Garantiestichting SGVH.

algemene informatie

Services Gevelbekleding Adres Dalmsholterweg 5
7722 KJ Dalfsen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)529 431548 E-mailadres info@foreco.nl Website foreco.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details