Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Fire Group Bouwkundige Brandpreventie B.V.

Strikte naleving van normen en richtlijnen

Als onderneming houden we de vinger aan de pols, volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet en scholen we onze medewerkers geregeld bij. We weten hoe belangrijk onze doorvoeringen en sparingen zijn en nemen onze job dan ook serieus. We stellen onszelf hoge eisen en volgen de voorgeschreven richtlijnen van het Bouwbesluit nauwgezet.

Oplossingen op maat

Als flexibele partner denken we met u mee, komen we met doordachte oplossingen op maat en dit binnen het door u (vooropgestelde) budget. Onderhouden, ontwerpen, coördineren of adviseren? Doen we! Netheid, vriendelijkheid, bereikbaarheid en betrouwbaarheid zijn bij Fire Group geen betekenisloze woorden, maar vormen de kern van onze dienstverlening.

Ook voor het controleren van bestaande brandwerende voorzieningen, vormen we de geknipte partij. Op simpel verzoek voeren we een inspectie uit en bezorgen we u een volledig verslag.

Gaat u voor flexibele dienstverlening en een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit, dan kiest u voor Fire Group. Bij Fire Group krijgt u namelijk exact wat u hebt afgesproken. Kijk gerust verder onder het kopje ‘Projecten’ voor onze referentieprojecten.

algemene informatie

Services Bouwkundige brandpreventie Adres Rak 151
1551 NA Westzaan
Nederland
Telefoonnummer 075 750 28 72 E-mailadres [email protected] Website firegroup.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details