Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Faay Vianen B.V.

Faay is een Nederlands familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van scheidingswanden en plafondsystemen. Van voorzetwand tot woningscheidende wand. Een breed scala aan hoogwaardige producten. Voor ieder probleem biedt Faay een juiste en passende oplossing. De wanden worden gebruikt in nieuwbouw, renovatie en transformatie.

De wanden en plafonds zijn gemaakt van bio-based materialen. Voornamelijk vlas; milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar. Het Faay-systeem is een uniek alles-in-een-concept. Faay wandpanelen hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton en schachten voor leidingen en elektra. Schroefvast, flexibel en duurzaam. Bouw je met FAAY dan ga je voor kwaliteit, in alle opzichten.

Faay kent zijn verantwoordelijkheden als het gaat om een schoner milieu en een betere leefomgeving. Faay is FSC en PEFC gecertificeerd en daarnaast in het bezit van twee C2C certificaten. Een erkenning dat hun wanden verantwoord zijn geproduceerd en na de levensduur hoogwaardig hergebruikt kunnen worden, waarbij rekening gehouden wordt met mens en milieu.

Wij durven verder te denken en te gaan. Wij durven de geijkte paden te verlaten. Wat ruim 45 jaar geleden begon met de ‘geboorte’ van de scheidingswand is nu uitgegroeid tot een bedrijf wat steeds probeert vernieuwend te zijn, te ontwikkelen en andere afzetmarkten aan te boren. Daarbij durven wij onszelf te blijven. Betrouwbaar en toegankelijk voor onze relaties. Familiair en sociaal betrokken. Plus: een persoonlijke, oplossingsgerichte, professionele werkwijze. En dit alles met als uitgangspunt: ‘kwaliteit wint altijd’.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Afbouw Adres Mijlweg 3
4131 PJ Vianen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)347 376624 E-mailadres info@faay.nl Website faay.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details