Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Met ruim 140 medewerkers bieden wij hoogwaardige dienstverlening en leveren wij betrouwbare oplossingen op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Van het installeren van veiligheidsvoorzieningen zoals ankerpunten op daken tot het inzetten van rescueteams en mangatwachten. Van het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen tot keuring en inspectie. En van het geven van trainingen in veilig werken tot het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten.

Safety Circle®

Eurosafe Solutions heeft de unieke Safety Circle® ontwikkeld. Hierin komen al onze diensten naar voren, die u helpen elke facet voor veilig werken op hoogte of in besloten ruimten te beheren en onderhouden. Een goede managementtool waarborgt de kwaliteit, veiligheid en de waarde van uw gebouwen. Wij ondersteunen u graag en zetten ons veiligheidsconcept, bestaande uit vijf onderdelen, in. Deze onderdelen hangen nauw met elkaar samen, zonder opeenvolgend te hoeven zijn.

Bij het adviseren volgen we de laatste normen en wetgeving, waaronder de arbeidshygiënische strategie (AHS). Het uitgangspunt is bij de AHS is eerst te kijken naar de bronaanpak, het wegnemen van het gevaar, en als laatste naar de persoonlijke beschermingsmiddelen. In dit laatste geval is voor het onderhoud getraind en gecertificeerd personeel noodzakelijk. Hoe eerder in project wordt nagedacht over veilig onderhoud in de exploitatiefase, des te efficiënter de uitvoering hiervan.

Wat kunt u van Eurosafe Solutions verwachten?

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Bij een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) worden de risico’s van werkzaamheden vastgelegd. Wanneer wij in de ontwerpfase adviseren, maken we onder andere de risico’s voor u inzichtelijk en definiëren we de beheersmaatregelen.

Vervolgens worden deze in een plan van aanpak met u doorgenomen. U heeft vanaf het ontwerp inzicht in de risico’s van een dak, gevel of atrium. Uiteraard maken wij ook RI&E’s in de uitvoerings- en exploitatiefase.

Consultancy & Implementatie

Op basis van het Risico Inventarisatie & Evaluatie rapport, ontvangt u een Plan van Aanpak. Tevens wordt er een Programma van Eisen opgesteld. U krijgt een goed beeld hoe met de geconstateerde risico’s om te gaan en wat er benodigd is om een veilige werkomgeving te creëren. Zo wordt omschreven of beheersmaatregelen tijdelijk of permanent worden ingevuld en op welke wijze.

Levering & Installatie

Tijdens de uitvoeringsfase worden de beheersmaatregelen geïnstalleerd door geschoold en gecertificeerd personeel, want het correct aanbrengen van valbeveiliging vereist technische kennis en ervaring. Voordat wij starten met installeren, ontvangt u een projectbegroting, een ontwerptekening en waar van toepassing een risicobeoordeling. Vervolgens voeren we de opdracht uit conform de met u afgestemde planning. Eurosafe Solutions past enkel en alleen gecertificeerde oplossingen toe, vervaardigd uit duurzame materialen. Zo hebben Latchways Constant Force ankerpunten een bewezen levensduur tot 20 jaar. Onze ladders en trappen tenminste 15 jaar. Wij hechten veel waarde aan het gebruik van duurzame producten.

Training & Opleiding

Voor het werken op hoogte bieden wij diverse trainingen aan. Denk hierbij aan het juiste gebruik van een PBM tot redding & evacuatie op een plat dak. Ook voor de hercertificeringen van deze trainingen bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard bieden wij ook trainingen voor het veilig werken op hoogte aan die zijn toegespitst op de situatie bij uw gebouw.

Inspectie & Onderhoud

Eurosafe Solutions voert met een eigen gecertificeerd team keuringen en onderhoud uit van alle gangbare merken. Daarbij borgen we, middels gerichte trainingen, dat service & onderhoud conform de geldende wet- en regelgeving, normen en voorschriften wordt uitgevoerd. Kleine onvolkomenheden, zoals onvoldoende voorspanning op een kabel en onvoldoende aanhaalmoment van bouten, worden direct verholpen.

Wij leggen vast wanneer welke voorzieningen aangebracht zijn en welke persoonlijke beschermingsmiddelen zijn geleverd. Zo is bekend wanneer welke voorziening of PBM gekeurd dient te worden. Op deze wijze reduceert u uw aansprakelijkheid en kunt u besparen op administratieve lasten.

Met onze brede expertise op het gebied van het creëren van een veilige werkomgeving heeft u maar één partij nodig. Dat scheelt in kosten én tijd. Meer weten? Neem gerust contact op.

algemene informatie

Services Daken & GevelsGeveloplossingen Adres Conradstraat 15
8013 RN Zwolle
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)38 467 19 10 E-mailadres info@eurosafesolutions.com Website www.eurosafesolutions.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details