Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Donatus Verzekeringen

Dé kerken- en monumentenverzekeraar van Nederland

Al vanaf 1852 is Donatus specialist in het verzekeren van kerken, monumenten en (zorg)instellingen. Daardoor beschikken wij over een unieke bouwkundige kennis, 
grote verzekeringstechnische ervaring en brede expertise. Dat zorgt voor rust en vertrouwen bij onze cliënten. En maakt van Donatus dé kerken- en monumentenverzekeraar van Nederland.

Onderlinge Verzekeraar
Donatus is een onderlinge verzekeraar. Wij werken zonder winstoogmerk en betalen eventuele overschotten uit de brandverzekeringen (opstal, inboedel en inventaris) terug aan onze leden. De laatste 10 jaar bedroeg die restitutie gemiddeld meer dan 40%!

Donatus ook voor particulieren
Donatus verzekert ook particulieren. Mensen die bij onze doelgroep (zie de eerste alinea) in loondienst zijn en eigenaren van monumenten. Met hun partners en gezinnen kunnen zij gebruikmaken van een compleet pakket particulierenverzekeringen. Van auto-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstand-, tot woonhuis-, inboedel- en ziektekostenverzekeringen.

Verzekeraar én tussenpersoon
Donatus is brand- en ongevallenverzekeraar. Voor deze verzekeringen zijn wij zelf risicodrager, maken wij zelf de polissen op en bepalen wij ons eigen schaderegelingbeleid. Voor auto- en aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren (AVP) zijn wij tussenpersoon en zijn andere verzekeraars risicodrager. Wel maken wij zelf de polissen op en behandelen wij de schades.

Bij andere verzekeringen, zoals aansprakelijkheid bedrijven en rechtsbijstand, treden wij op als bemiddelaar tussen verzekeraars en onze klanten.

algemene informatie

Services Verzekeraar Adres Hoff van Hollantlaan 8
5243 SR Rosmalen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)73 5221700 E-mailadres [email protected] Website donatus.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details