Ook adverteren op Stedenbouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Cladding Point

Uw totaalleverancier voor sandwichpanelen

Cladding Point is een toonaangevende, onafhankelijke partner. Wij leveren duurzame, brandwerende en Premium sandwichpanelen t.b.v. daken, wanden en gevels. Klanten staan bij ons centraal. Hiervoor heeft Cladding Point een zeer uitgebreid gamma aan dak-, wand- en gevelsandwichpanelen samengesteld.

De sandwichpanelen zijn opgebouwd uit twee staalplaten waartussen zich een isolatielaag bevindt bestaande uit hardschuim, hout- of minerale wol. De dikte van de prefab elementen is afhankelijk van de gewenste Rc-(isolatie) waarde.

De sandwichpanelen van Cladding Point zijn leverbaar in verschillende materialen, met verschillende profileringen,  coatings,  texturen en meer dan 30 standaard kleuren, zodat iedereen zijn/ haar gewenste droomgebouw kan realiseren. Cladding Point gaat echter verder dan de standaard met haar sandwichpanelen, presterend volgens de hoogste constructieve- en brandwerende eisen.

Wij geloven in duurzaamheid en de filosofie Cradle to Cradle. Het gaat ons niet alleen on de duurzaamheidslabelling, maar ook om de aantoonbare prestaties. Daarnaast biedt Cladding Point een brede technische ondersteuning in de gehele bouwkolom “van zand tot pand”.

Voor meer informatie, technische ondersteuning of een offerte kunt u contact opnemen met ons Cladding Point team of bezoek onze website.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Handelsweg 12
6662 NH Elst
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)26 3650630 E-mailadres info@claddingpoint.nl Website claddingpoint.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details