Ook adverteren op Stedenbouw.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

BLR-Bimon Klimaatbeheersing

Pioniers sinds 1969

Het familiebedrijf BLR-Bimon is vanuit een pioniersgeest gestart en nog steeds vernieuwend werkzaam. Inmiddels zijn we meer dan 50 jaar onderweg. We zijn een landelijk werkende installateur op het gebied van duurzame klimaatinstallaties, loodgieterswerk en regeltechniek. Vanaf het eerste begin ontzorgen wij onze klanten met het leveren van een comfortabel binnenklimaat, van A tot Z wordt alles door ons geregeld.

Het opleiden van onze 110 medewerkers is voor ons één van de grootste prioriteiten, zij kunnen zich ontwikkelen op de eigen bedrijfsschool. Hier wordt ook de F-Gassenopleiding gegeven. Daarnaast houden we ons constant op de hoogte van alle wetgevingsregels en energielabels voor gebouwen.

Wij zijn actief in verschillende branches, zoals; Retail, Kantoren, Zorg, Onderwijs en Kinderdagverblijven, Horeca & Leisure. De projectafdeling van BLR-Bimon bestaat uit verschillende teams, per team is de specifieke branchekennis aanwezig.

Onze relaties voorzien wij van advies, ontwerp, montage en technisch beheer, daarbij gaan we een langdurige en duurzame relatie aan met onze klanten, leveranciers en werknemers. BLR-Bimon kiest in alle opzichten voor langetermijnstrategie om continuïteit te waarborgen.

Meer informatie over onze werkwijze en projecten kunt u vinden op:

www.BLR-Bimon.nl

algemene informatie

Adres Aardvletterweg 3A
3417XL Montfoort
Nederland
Telefoonnummer 0348472247 E-mailadres info@blr-bimon.nl Website blr-bimon.nl btw nummer NL802166751B01

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details