Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Terug naar overzicht

Aluvo

“Wij zijn makers”
Aluvo is al ruim vijfenveertig jaar actief als aluminium gevel- en kozijnenspecialist. Wij zijn niet de grootste van Nederland, maar wij staan zeker ons mannetje! We durven zelfs te zeggen dat wij de beste van Nederland zijn. Door vanuit een ander perspectief te kijken naar de wereld om ons heen, zijn wij in staat unieke projecten te realiseren.

Onze vakmensen zijn uniek, zij geven al jarenlang door wat Aluvo zo bijzonder maakt. Vaardige handen en een scherp inzicht noemen wij het. In combinatie met de juiste materialen maakt dit dat wij de ideale partner zijn voor veel bouwbedrijven, architecten en projectontwikkelaars.

Grenzeloos
Vanuit een veilig thuis, onze vestigingen in Apeldoorn en Nieuwleusen, kunnen we projecten in Nederland snel en eenvoudig bedienen. Natuurlijk kijken wij verder dan onze landsgrenzen. Wij verzorgen ook grenzeloze, buitenlandse projecten.

Flexibiliteit
Wij willen doorgeven hoe we om ons heen kijken, waar we op letten. Pas wanneer je iets van meerdere kanten bekijkt kan je flexibel zijn. We kunnen meedenken en laten zien wat vakmanschap is.

Veiligheid
Doorgeven wat voor ons belangrijk is, een veilig thuis en een veilige werkplek in een veilig gebouw. Een kader van waaruit je de wereld kan ontdekken. Wij waarborgen de kwaliteit en met onze vaardige handen en scherp inzicht bieden wij u de ruimte om uw passie door te geven!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services GeveloplossingenGevelbekleding Adres Molenmakershoek 6
7328 JK Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer 055-5333368 E-mailadres [email protected] Website www.aluvo.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details