Van Berlo Bedrijfsvloeren

Van Berlo Bedrijfsvloeren bouwt kwalitatieve en duurzame vloeren voor veelzijdige toepassingen, óók voor logistieke bedrijven. Voor de ontwikkeling van uw vloer vertrouwt u op de expertise van alle bedrijfsonderdelen binnen de Van Berlo Groep; voor een betrouwbaar funderingsadvies, een gedetailleerd vloerontwerp en een bedrijfsvloer die aan uw specifieke eisen voldoet.

Van Berlo Engineering
Van Berlo Engineering is gespecialiseerd in advies voor en technisch ontwerp van industriële betonvloeren. Dankzij de nauwe samenwerking tussen alle onderdelen van Van Berlo ontstaat al tijdens de conceptfase een goede afstemming en constructief overleg tussen de verschillende betrokken partijen. Hierdoor ontwerpt en realiseert Van Berlo Bedrijfsvloeren met een toegevoegde waarde.

Van Berlo Funderingstechnieken
Van Berlo Funderingstechnieken legt zich volledig toe op het optimaliseren van grondverbeteringssystemen op basis van de Mini-Vibro paal. Door de specialistische kennis en jarenlange ervaring is het palenplan exact afgestemd op de vloerbelasting en de eigenschappen van de ondergrond. Dit, in combinatie met het vloerontwerp, resulteert in een kwalitatieve en kostenefficiënte bedrijfsvloer.

Van Berlo Systeemfunderingen
Van Berlo Systeemfunderingen bouwt funderingen en heeft een oplossing ontwikkeld speciaal voor distributiecentra en magazijnen, waar hoogwaardige laad- en loskuilen van cruciaal belang zijn om intern en extern transport naadloos op elkaar aan te laten sluiten.
Dankzij de bouwmethode van Van Berlo Systeemfunderingen beschikt een logistiek bedrijf snel over een passend en duurzaam pand. Binnen het bouwproces worden namelijk alle componenten prefab geleverd en aangebracht. Dit zorgt voor een kortere bouwtermijn. Daarbij vindt de bouw geheel weersonafhankelijk plaats, waardoor deze altijd volgens planning en zonder belemmeringen verloopt. Zowel de opdrachtgever als de aannemer profiteren van deze efficiënte aanpak.

Van Berlo Bedrijfsvloeren
Dankzij de ervaring en specialisatie in monoliet afgewerkte betonvloeren laten toonaangevende ondernemingen in de logistieke sector zich graag door Van Berlo adviseren. De duurzame kwaliteitsvloeren zijn geschikt voor uiteenlopend gebruik met maatoplossingen voor alle specifieke toepassingen. Ze voldoen aan de meest kritische eisen, zeker die van de uiteindelijke gebruiker. Aandacht voor kleine details kunnen immers van grote betekenis zijn voor uw bedrijfsvoering.
Van uw bedrijfsvloer mag u verwachten dat deze sterk, vlak, slijtvast en onderhoudsarm is. Dat levert Van Berlo gegarandeerd!

Van Berlo Bedrijfsvloeren

Bezoekadres:
Doornhoek 3715
5465 TA Veghel