Lievense

Wij zijn Lievense. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Daarom krijg je bij ons altijd een expert aan tafel. Want daar staan we voor.

Onze mensen zijn vakspecialisten en werken op basis van onze 7 zekerheden. Daardoor hebben zij grip op ieder project. Met onze transparante en doelgerichte werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Voor elk vraagstuk, klein of groot, hebben wij een oplossing die werkt. Met Lievense ben je in control!

Wij zijn een nationaal en internationaal opererend bureau met 9 locaties in Nederland en 3 in het buitenland. Met 375 medewerkers behoren wij tot een van de grotere advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Ons bureau is mede in handen van management en medewerkers.

Meer weten?
Bezoek onze website www.lievense.com voor meer informatie over onze werkwijze, referenties en contactpersonen. Op www.werkenbijlievense.com vind je meer informatie over carrièremogelijkheden bij Lievense.

Lievense

Vestiging A: Lievense
Bezoekadres:
Archimedesweg 5
8912 AK Leeuwarden
Vestiging B: Lievense
Bezoekadres:
Orionweg 28
8938 AH Leeuwarden
Vestiging C: Lievense
Bezoekadres:
Linie 524
7325 DZ Apeldoorn
Vestiging D: Lievense
Bezoekadres:
Nijverheidsweg 2B
6662 NG Elst
Vestiging E: Lievense
Bezoekadres:
Ringwade 41
3439 LM Nieuwegein
Vestiging F: Lievense
Bezoekadres:
Tramsingel 2
4814 AB Breda
Vestiging G: Lievense
Bezoekadres:
Scherpakkerweg 23
5616 HP Eindhoven
Vestiging H: Lievense
Bezoekadres:
Gaetano Martinolaan 50
6229 GS Maastricht
Vestiging I: LievenseAdriaens
Bezoekadres:
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet