Lievense

De grootste constructeur van Nederland. Bartels staat voor creatieve oplossingen, maakbare constructies, samenwerken, vakmanschap en collegialiteit.
Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra is een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Duitsland, Ghana, Ierland, Polen en Turkije. Meer dan 150 mensen met een passie voor techniek zijn werkzaam bij ons bedrijf.
Bartels biedt haar klanten een breed scala aan diensten aan. Wij adviseren onder andere op gebied van constructies, brandveiligheid, infra, materiaalkunde en meer. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise op deze gebieden.
Wij hebben onze diensten onderverdeeld in onze drie hoofdtakken: constructie voor bouw, constructie voor infra en bouwadvies.

Bartels Bouw
Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra is een allround adviseur op het gebied van bouwkundige en civiele constructies. Gedurende de eerste fase van een bouwproject kunnen wij de architect adviseren over de maakbaarheid en haalbaarheid van zijn ontwerp. De uitgangspunten van onze dienstverlening zijn levensduur, veiligheid, toepasbaarheid, kostenbewustzijn en efficiëntie gedurende het bouwproces.
Bartels is onderscheidend doordat wij een complete adviesrol kunnen bieden gedurende de gehele looptijd van het project. We kunnen advies bieden vanaf het eerste ontwerp tot en met het beheer van het vastgoed. Wij werken nagenoeg alleen nog maar op gebied van 3D en BIM en denken graag met u mee.
Hierbij kunnen wij bovendien een bijdrage leveren in alle aspecten van het bouwproject, bijvoorbeeld bij installaties, bouwfysica en brandveiligheid met onze afdeling Bouwadvies. En waar mogelijk en nodig, leveren we een bijdrage om het ontwerp van de architect op constructief gebied te optimaliseren.

Bartels Bouwadvies
Bartels Bouwadvies is een afdeling binnen Bartels die adviserende werkzaamheden biedt op gebied van bouw en infra. Met ons advies richten wij ons op het oplossen van problemen van onze klanten, of dat nu is op gebied van materialen, duurzaamheid, bouwtechniek of schades.

Op gebied van materialen is Bartels gespecialiseerd in beton, in het ontwerp maar ook zeker in de uitvoeringsbegeleiding. Beton als materiaal is vaak een belangrijk onderdeel in de constructie van een bouwwerk

Meer weten?
Kijk op onze website www.bartels.nl voor meer informatie over onze werkwijze, onze referenties of neem direct met een van onze contactpersonen.

Lievense

Vestiging A: Bartels Apeldoorn
Bezoekadres:
Linie 524
7325 DZ Apeldoorn
Vestiging B: Bartels Eindhoven
Bezoekadres:
Scherpakkerweg 23
5616 HP Eindhoven
Vestiging C: Bartels Elst
Bezoekadres:
Nijverheidsweg 2b
6662 NG Elst
Vestiging D: Bartels Leeuwarden
Bezoekadres:
Archimedesweg 5
8912 AK Leeuwarden
Vestiging E: Bartels Utrecht
Bezoekadres:
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht