Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
ZWART is het nieuwe WIT

ZWART is het nieuwe WIT

Zwart is hot. In steeds meer woningbouwprojecten bepaalt het bijzondere contrast tussen lichte vloeren, wanden en plafonds en zwarte binnendeuren het interieurbeeld. Krepel Deuren draagt hieraan bij met een zeer compleet assortiment zwart afgelakte stijldeuren, lijndeuren, HPL-deuren, schuifdeuren en brandwerende deuren, zwarte kozijnen en zwart hang- en sluitwerk. Uniek is de hoogwaardige afwerking van de deuren: strak, glad en uiterst kras- en kleurvast.

Zwarte binnendeuren zorgen voor een strakke, industriële en luxe uitstraling in iedere woning. Niet voor niets maakt zwart bijna standaard onderdeel uit van het Keuze+ koperskeuzeprogramma voor woningbouwprojecten, vertelt Dirk den Haan, commercieel manager bij Krepel Deuren. “Met ons Keuze+ concept bieden aannemers hun eindklanten de mogelijkheid om zelf online de binnendeuren, kozijnen én garnituren te selecteren die aansluiten bij hun specifieke smaak en woonwensen. In nauwe samenwerking met de klant stellen wij op projectniveau een keuzepakket samen. De lay-out van de configurator wordt bovendien aangepast aan het project, waardoor maximale herkenbaarheid ontstaat.” Met behulp van een link en wachtwoord komen bewoners direct in de juiste selectieomgeving terecht, benadrukt collega Sanne van den Boogert. “Is online kiezen toch lastig? Geen probleem! Bewoners zijn ook van harte welkom in onze showroom in Klarenbeek, waar zij ons volledige deurenprogramma kunnen zien, voelen en beleven.”

Een mooi referentieproject voor de zwarte deuren van Krepel Deuren is de revitalisatie en uitbreiding van De Graaf van Egmont in Egmond aan Zee. (Beeld: DreDesign)

Roompot Vakanties

De zwarte binnendeuren van Krepel Deuren worden regelmatig toegepast in nieuwbouw woningbouwprojecten. Maar ook buiten de woningbouw vinden deze deuren hun weg. “Een mooi referentieproject is de revitalisatie en uitbreiding van De Graaf van Egmont in Egmond aan Zee”, aldus Van den Boogert. “In dit fraaie appartementencomplex van Roompot Vakanties worden taupekleurige wanden stijlvol gecombineerd met zwarte lijndeuren, schuifdeuren, (brandwerende) HPL-deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk. Als kers op de taart zijn tussen de gangen en woonkamers bovendien onze industriële zwarte glasdeuren toegepast.”

Krepel opent mogelijkheden

Krepel Deuren opent al 150 jaar mogelijkheden. “In opdracht van aannemers, vastgoedbedrijven en de professionele handel produceren, leveren en monteren wij hoogwaardige binnendeuren. Zowel voor de woningbouw als utiliteit”, vertelt Den Haan. “Ons assortiment bestaat uit strak afgelakte binnendeuren, luxe stijl- en lijndeuren en HPL-deuren. Bovendien verzorgen we graag de kozijnen en het hang- en sluitwerk. Door het complete pakket uit handen te nemen, zorgen we voor een succesvolle uitvoering van ieder project.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details