Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Zwart is de nieuwe  trend in sanitaire ruimten
De zwarte kranen uit het BLACK BINOPTIC-assortiment stralen klasse uit.

Zwart is de nieuwe trend in sanitaire ruimten

In de residentiële sector weten ze het al lang: wie gaat voor stijl en contrast in de sanitaire ruimte, kiest voor zwart. Hoe zit het echter met de utiliteitssector? Gebouweigenaren zijn er inmiddels van doordrongen dat sanitaire ruimten een visitekaartje vormen voor het bedrijf of de instelling. Het is een teken van gastvrijheid om bezoekers aan het sanitair te verwelkomen in een sfeer van hygiënische luxe. Juist daar kan zwart sanitair, bijgestaan door zwarte accessoires, het verschil maken! De DELABIE-groep, expert op het gebied van sanitairtoebehoren voor publieke ruimten, ontwikkelde reeds zwarte producten zoals de BLACK BINOPTIC elektronische kranen, handendrogers, elektronische zeepverdelers, enz. Vandaag legt de groep zich toe op een volledig assortiment zwarte accessoires voor de uitrusting van sanitaire voorzieningen in openbare gebouwen.

Hier gaan design en hygiëne hand in hand.

Black Spirit

Het assortiment Black Spirit is uitgebreid met een selectie accessoires in matzwart. Dit gamma werd ontwikkeld om perfect te passen bij de zwarte producten van DELABIE, met name de kranen uit het BLACK BINOPTIC-assortiment en de Black Spirit sanitaire toestellen. Zo slaagt DELABIE erin een integraal design te creëren dat ook nog eens technisch bijdraagt aan de verbetering van sanitaire ruimtes, door te beantwoorden aan de vereisten van openbare gebouwen. In de collectie bevinden zich nu ook kledinghaken, toiletborstelhouders, toiletrolhouders, handdoekverdelers, et cetera. Daarmee kan een perfecte combinatie gevormd worden met de andere zwarte producten van DELABIE.

Bestemd voor openbare gebouwen

Dit gamma zwarte accessoires is bestemd voor openbare gebouwen, aangezien het ontwerp is aangepast aan intensief gebruik in utiliteiten. Het sanitair in openbare gebouwen moet beantwoorden aan andere vereisten dan sanitair in een woning; met name waar het draait om onderhoudsgemak, eenvoudig reinigen, antidiefstalsystemen, enz. 

Zwart, ook stijlvol in publieke ruimten

Nu zwart overheerst in huishoudelijke keukens en badkamers, doet de kleur ook zijn intrede in sanitaire ruimten van utiliteiten. Zwart is tijdloos en creëert een vaste waarde; het biedt immers meteen een stijlvolle uitstraling. Het sanitair krijgt hierdoor een retro- en industriële sfeer. DELABIE is Europees leider op het gebied van kranen en sanitair toebehoren voor publieke ruimten en ontwerpt specifieke producten die bestand zijn tegen intensief gebruik en die eenvoudig te reinigen zijn, om een optimale hygiëne te garanderen voor alle gebruikers. Daarom koos DELABIE ervoor om een assortiment sanitaire toestellen te ontwikkelen in RVS 304 met een afwerking in mat zwart Teflon®. Deze nieuwe wastafels, toiletten en urinoirs beantwoorden zowel aan de zwarte trend in sanitaire voorzieningen als aan de vereisten voor openbare gebouwen. De producten zijn bestand  tegen intensief gebruik (onbreekbaar) en wegen minder, wat zeer belangrijk is voor de installatie. 

Teflon® of PTFE is een materiaal dat bestand is tegen chemische producten. Dit is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor anti-aanbakpannen in de keuken. Sanitaire voorzieningen (wastafel, toilet, urinoir) worden echter niet blootgesteld aan dezelfde belasting als een pan in de keuken (hoge temperaturen, gebruik), waardoor de zwarte afwerking langer intact zal blijven. Bovendien heeft Teflon® een beperkte grip. Kalkaanslag, de belangrijkste vijand van de kleur zwart, zal zich dus moeilijk kunnen vasthechten. Daardoor worden het onderhoud en de reiniging van uw sanitaire toestellen vereenvoudigd. Kies voor volledig zwart!

Volledig assortiment

Het assortiment sanitaire toestellen in rvs met afwerking in mat zwart Teflon® bestaat voortaan uit 15 referenties: wastafels om in te bouwen en op het blad te plaatsen, hangtoiletten, staande toiletten, toiletten voor personen met beperkte mobiliteit of met reservoir, urinoirs en scheidingsschotten. Deze referenties zijn steeds op voorraad, waardoor ze snel en per stuk beschikbaar zijn. De wastafels worden geleverd zonder afvoerplug, zodat de decoratiestijl zelf gekozen kan worden: voeg een zwarte afvoerplug toe voor een volledig zwarte look met zwarte kraan of voeg een verchroomde afvoerplug toe voor een ‘mix and match’ look zwart/verchroomd met een verchroomde kraan. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details