Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Wij openen mogelijkheden’
Juist door het complete pakket uit handen te nemen, zorgt Krepel Deuren voor een succesvolle uitvoering van ieder project.

‘Wij openen mogelijkheden’

“Ons assortiment bestaat uit strak afgelakte binnendeuren, luxe stijl- en lijndeuren en HPL-deuren. Bovendien verzorgen we graag de kozijnen en het hang- en sluitwerk. Juist door het complete pakket uit handen te nemen, zorgen we voor een succesvolle uitvoering van ieder project.” 

Anno 2020 staat de 8e generatie aan het roer van het bedrijf, waarin ontwikkeling een belangrijke pijler is. “We zijn druk bezig met de nieuwe CE-markering”, aldus Den Haan. “Bovendien hebben we ons Keuze+ koperskeuzeprogramma voor woningbouwprojecten naar een hoger niveau getild. Hierdoor kunnen bewoners online hun stijldeuren, kozijnen en deurgarnituren selecteren en nemen we aannemers veel werk uit handen.” Recent is het assortiment van Krepel Deuren uitgebreid met compleet afgelakte zwarte lijndeuren. “Ook hebben we onze fabriek in Klarenbeek de afgelopen jaren flink gemoderniseerd. Hierdoor kunnen we nog efficiënter, sneller en volledig automatisch produceren, zonder in te leveren aan kwaliteit.”

Doordat Krepel Deuren het volledige proces in eigen hand heeft, kan zij snel schakelen. Dit wordt door klanten zeer op prijs gesteld, aldus Den Haan. Bijvoorbeeld tijdens de werkzaamheden op KPN-campus Maanplein in Den Haag, waar zes kantoorgebouwen zijn getransformeerd tot hoogwaardige woongebouwen. “Voor dit project hebben wij alle binnendeuren met kozijnen geleverd, inclusief de deuren voor de algemene ruimtes, inpandige toegangsdeuren, sluitplannen en het hang- en sluitwerk.” Naast woningbouw voert Krepel Deuren diverse utiliteitsprojecten uit waarbij complexe wet- en regelgeving van toepassing is. Denk bijvoorbeeld aan eisen op het gebied van inbraak-, brand-, rook- en geluidwerendheid en combinaties daarvan, vertelt calculator, werkvoorbereider en marketeer Sanne van den Boogert.

“In utiliteitsprojecten moeten vaak meerdere functies in één deur geïntegreerd worden. Hiervoor is kennis en ervaring noodzakelijk, waarmee we aannemers graag ondersteunen. Bijvoorbeeld door het complete binnendeurentraject te verzorgen.” Als voorbeeld noemt ze de nieuwbouw van Voiceworks in Almere, waarvoor Krepel Deuren een combinatie van circa 100 standaard, brandwerende en geluidsisolerende HPL-deuren leverde en monteerde, inclusief kozijnen en hang- en sluitwerk. “De opdrachtgever heeft onze showroom bezocht om alle deurfunctionaliteiten te bespreken en de logistiek goed af te stemmen. Dit heeft zich vertaald in een soepele uitvoering én een hoogwaardig eindresultaat.”

In utiliteitsprojecten worden de binnendeuren veelal 3D ingemeten, zodra de aannemer de kozijnen geplaatst heeft. “Op basis van deze gegevens worden de deuren contour geschaafd”, aldus Van den Boogert. “De scharnieren en sloten worden al in de fabriek gemonteerd, waarna de deuren kant-en-klaar op het project worden aangeleverd. Hierdoor is de montagetijd minimaal en wordt stof op de bouwplaats voorkomen. Door de binnendeuren kort voor de oplevering te plaatsen, worden schades bovendien tot een minimum beperkt.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details