Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Jaarboek 2020

‘Wij openen mogelijkheden’

Krepel Deuren opent al 150 jaar mogelijkheden. “In opdracht van aannemers, vastgoedbedrijven en de professionele handel produceren, leveren en monteren wij hoogwaardige binnendeuren. Zowel voor de woningbouw als utiliteit”, vertelt commercieel manager Dirk den Haan.

Krepel_Breeze_Amsterdam_004 kopiëren
Juist door het complete pakket uit handen te nemen, zorgt Krepel Deuren voor een succesvolle uitvoering van ieder project.

Tekst | Tekst | Lieke van Zuilekom Beeld | Krepel Deuren

13 januari 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

“Ons assortiment bestaat uit strak afgelakte binnendeuren, luxe stijl- en lijndeuren en HPL-deuren. Bovendien verzorgen we graag de kozijnen en het hang- en sluitwerk. Juist door het complete pakket uit handen te nemen, zorgen we voor een succesvolle uitvoering van ieder project.” 

Anno 2020 staat de 8e generatie aan het roer van het bedrijf, waarin ontwikkeling een belangrijke pijler is. “We zijn druk bezig met de nieuwe CE-markering”, aldus Den Haan. “Bovendien hebben we ons Keuze+ koperskeuzeprogramma voor woningbouwprojecten naar een hoger niveau getild. Hierdoor kunnen bewoners online hun stijldeuren, kozijnen en deurgarnituren selecteren en nemen we aannemers veel werk uit handen.” Recent is het assortiment van Krepel Deuren uitgebreid met compleet afgelakte zwarte lijndeuren. “Ook hebben we onze fabriek in Klarenbeek de afgelopen jaren flink gemoderniseerd. Hierdoor kunnen we nog efficiënter, sneller en volledig automatisch produceren, zonder in te leveren aan kwaliteit.”

Doordat Krepel Deuren het volledige proces in eigen hand heeft, kan zij snel schakelen. Dit wordt door klanten zeer op prijs gesteld, aldus Den Haan. Bijvoorbeeld tijdens de werkzaamheden op KPN-campus Maanplein in Den Haag, waar zes kantoorgebouwen zijn getransformeerd tot hoogwaardige woongebouwen. “Voor dit project hebben wij alle binnendeuren met kozijnen geleverd, inclusief de deuren voor de algemene ruimtes, inpandige toegangsdeuren, sluitplannen en het hang- en sluitwerk.” Naast woningbouw voert Krepel Deuren diverse utiliteitsprojecten uit waarbij complexe wet- en regelgeving van toepassing is. Denk bijvoorbeeld aan eisen op het gebied van inbraak-, brand-, rook- en geluidwerendheid en combinaties daarvan, vertelt calculator, werkvoorbereider en marketeer Sanne van den Boogert.

“In utiliteitsprojecten moeten vaak meerdere functies in één deur geïntegreerd worden. Hiervoor is kennis en ervaring noodzakelijk, waarmee we aannemers graag ondersteunen. Bijvoorbeeld door het complete binnendeurentraject te verzorgen.” Als voorbeeld noemt ze de nieuwbouw van Voiceworks in Almere, waarvoor Krepel Deuren een combinatie van circa 100 standaard, brandwerende en geluidsisolerende HPL-deuren leverde en monteerde, inclusief kozijnen en hang- en sluitwerk. “De opdrachtgever heeft onze showroom bezocht om alle deurfunctionaliteiten te bespreken en de logistiek goed af te stemmen. Dit heeft zich vertaald in een soepele uitvoering én een hoogwaardig eindresultaat.”

In utiliteitsprojecten worden de binnendeuren veelal 3D ingemeten, zodra de aannemer de kozijnen geplaatst heeft. “Op basis van deze gegevens worden de deuren contour geschaafd”, aldus Van den Boogert. “De scharnieren en sloten worden al in de fabriek gemonteerd, waarna de deuren kant-en-klaar op het project worden aangeleverd. Hierdoor is de montagetijd minimaal en wordt stof op de bouwplaats voorkomen. Door de binnendeuren kort voor de oplevering te plaatsen, worden schades bovendien tot een minimum beperkt.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details