Stalku Geveltechniek

Renovatie pand Keileweg 16-18 Rotterdam.

01:58
11-12-2018

‘We zijn er voor elke buitengevel die dicht moet’

De naam van het bedrijf laat er geen twijfel over bestaan. Stalku staat voor staal, aluminium en kunststof. Daarmee is in één woord weergegeven dat Stalku werkt over de gehele bandbreedte van geveltechniek. Van ramen, deuren en kozijnen tot complete gevels, glas en specials. 

Stalku Geveltechniek groeit snel. In korte tijd staat zij te boek als een professionele partij in stalen, aluminium en kunststof gevels, ramen, deuren en kozijnen. Binnen het bedrijf is het dan ook strak georganiseerd. Met een professioneel team voor de werkvoorbereiding, productie en uitvoering levert zij volgens bestek en exact op tijd. Om de groei ook fysiek bij te houden, is het bedrijf sinds kort gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Zoetermeer. Een pand met een groot eigen buitenterrein en gunstig gelegen ten opzichte van de grote snelwegen.

Stalku Geveltechniek

Politiebureau Burgwallen Amsterdam.

Korte lijnen
“We zijn actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten”, vertelt Jeroen Boeters, directeur van Stalku Geveltechniek. “In de woning- en utiliteitsbouw, in scholen en in overige overheidsinstellingen. Hierdoor mogen we ons ondertussen rekenen tot de grotere MKB-bedrijven. Toch zal de klant hier weinig van merken. We doen er namelijk alles aan om de lijnen kort te houden. Zelfs voor de allergrootste projecten hebben onze klanten een vaste gesprekspartner. Ze kunnen die rechtstreeks bellen en krijgen dan iemand aan de lijn die echt van de hoed en de rand weet.” 

Intensieve communicatie
Op dit moment is Stalku Geveltechniek actief op een renovatieproject in Vlaardingen. Hier vervangt zij de kozijnen van 183 woningen in bewoonde staat. Zij was vanaf het eerste moment betrokken bij het project en heeft meegedacht over de beste oplossing. “We hebben deze oplossing uitgewerkt in een proefwoning en toegelicht tijdens een presentatie”, vertelt Boeters. “Die aanpak heeft ons de opdracht opgeleverd. De ervaring leert dat communicatie bij renovatieprojecten nog belangrijker is dan in nieuwbouwprojecten. De juiste persoon moet op het juiste moment op de juiste plaats staan. Dit vraagt om goed overleg en een strakke planning. We houden gedurende het hele project intensief contact met de opdrachtgever, bewoners en andere uitvoerende partijen. Die combinatie is behoorlijk intensief.”

Stalku Geveltechniek

RET Metrostation Capelle aan de IJssel.

Innovatieve beschermcoating
Met een totaal nieuw product van dochteronderneming HS Protect Nederland bouwt Stalku Geveltechniek zelf de garantie in dat alle gevelelementen onbeschadigd op de plaats van bestemming komen. Boeters: “HS Protect is een beschermcoating die met een airless verfspuit op de gevelelementen wordt aangebracht. De coating is een compleet natuurlijk product en beschermt de elementen tegen beschadigingen tijdens transport en montage. Na oplevering kan de coating – die zich dan heeft ontwikkeld tot een beschermende filmlaag – in een handomdraai worden verwijderd. De elementen zijn dan niet alleen onbeschadigd, maar ook nog eens schoon.”

Stalku Geveltechniek levert bij elke oplossing de bijbehorende profielsystemen in staal, aluminium en kunststof. De klant krijgt hierdoor precies wat hij wil, zonder daar zelf veel omkijken naar te hebben. Daarnaast volgt Stalku marktontwikkelingen op de voet. De producten zijn minimaal belastend voor het milieu; ze zijn gekoppeld aan het concept ‘Green Building’ en ISO-gecertificeerd. Ook met de kwaliteit zit het meer dan goed. De producten zijn duurzaam en voldoen aan de laatste normeringen en veiligheidseisen.   

Stalku Geveltechniek

Renovatie 100 woningen Dordrecht.


Projecten Stalku Geveltechniek 

  • RET Metrostation Capelle aan de IJssel
  • Renovatie 100 woningen Dordrecht
  • Politiebureau Burgwallen Amsterdam
  • Renovatie pand Keileweg 16-18 Rotterdam
  • Renovatie 183 Woningen ‘Nul Op de Meter Ready’ Vlaardingen
  • Torenflat Westpoint Vlaardingen
Stalku Geveltechniek

HS-Protect-NL beschermt tijdens de bouw en kan weer makkelijk verwijderd worden

Tekst: Liliane Verwoolde
Beeld: Stalku Geveltechniek

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners

K.I.M.BouwBeurs 2019