Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Ware eyecatcher aan de P.C. Hooftstraat

Ware eyecatcher aan de P.C. Hooftstraat

Levering en montage van aluminium vliesgevels, stalen puien en decoratieve roosters

Langs de prestigieuze P.C. Hooftstraat in het hart van Amsterdam vordert project PCHooft7, geleid door het gerenommeerde Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers, gestaag. Dit nieuwbouwproject, waarin retail, kantoren en woningen samenkomen, belooft een echte eyecatcher te worden.

Een cruciale rol in dit project wordt vervuld door gevelbouwer J.M. van Delft & zn. uit Drunen. Met een bewezen staat van dienst in binnenstedelijke projecten, heeft de gevelbouwer wederom haar veelzijdigheid en vakmanschap aangetoond. De opdracht omvat niet alleen het leveren van aluminium vliesgevels, stalen puien en decoratieve roosters, maar ook de montage van deze elementen. Hiermee heeft J.M. van Delft & zn. wederom haar opdrachtgever volledig weten te ontzorgen. 

J.M. van Delft & zn. neemt niet alleen de leveringen voor haar rekening, maar verzorgt ook de montage van de aluminium vliesgevels, stalen puien en decoratieve roosters.

Het aluminium gedeelte van de gevel is inmiddels voltooid en de aandacht verschuift nu naar het aanbrengen van het zetwerk. Naar een ontwerp van ZZDP Architecten krijgt het zetwerk aan de voorzijde een prachtige verbronsde look. Op de begane grond van het gebouw vordert de montage gestaag. De stalen kozijnen van de entree zijn volledig beglaasd, waardoor de entree al steeds meer vorm krijgt. Met een imposante stalen taatsdeur van maar liefst 4 meter belooft de ingang een waar statement te worden. De volgende stap is het afronden van de montage van de stalen binnenpuien rondom de liftkern en het trappenhuis, wat naar verwachting zal worden afgerond rond de bouwvak.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details