Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Vliesgevel met ruiten vanmaar liefst 5,5 meter

Vliesgevel met ruiten vanmaar liefst 5,5 meter

Gevelbouwer J.M. van Delft & zn. uit Drunen heeft van hoofdaannemer Aannemersbedrijf P. van Leeuwen het vertrouwen gekregen om zowel de aluminium buitenkozijnen als de aluminium vliesgevels voor de showroom/winkel, kantoor en werkplaats van Caravan Centrum Meerkerk te leveren en monteren. 

De vliesgevel aan de voor- en achterzijde heeft ruiten van maar liefst 5,5 meter. Het was een flinke uitdaging om deze geplaatst te krijgen, maar daar draaiden de mannen van J.M. van Delft & zn. hun hand niet voor om.

Met een totale bouwtijd van slechts 7 maanden was de doorlooptijd kort. Zo ook voor het plaatsen van de vliesgevels en kozijnen. Echter, ondanks deze korte doorlooptijd is het bouwproces juist zeer soepel en goed verlopen. “Door een goede coördinatie vanuit de aannemer en uitvoerder was dit een zeer prettig project om aan te werken. De transparante communicatie onderling heeft er onder andere voor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen”, vertelt projectleider Remco Kastelijn.

Inmiddels is het pand voor de gevelbouwer volledig opgeleverd en kijken beide partijen terug op een prettige samenwerking.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details