Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Nieuws

Vliesgevel met ruiten vanmaar liefst 5,5 meter

PVL-27012023-CCM-1983

Tekst | J.M. van Delft & zn.

Beeld | J.M. van Delft & zn.

19 april 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Gevelbouwer J.M. van Delft & zn. uit Drunen heeft van hoofdaannemer Aannemersbedrijf P. van Leeuwen het vertrouwen gekregen om zowel de aluminium buitenkozijnen als de aluminium vliesgevels voor de showroom/winkel, kantoor en werkplaats van Caravan Centrum Meerkerk te leveren en monteren. 

De vliesgevel aan de voor- en achterzijde heeft ruiten van maar liefst 5,5 meter. Het was een flinke uitdaging om deze geplaatst te krijgen, maar daar draaiden de mannen van J.M. van Delft & zn. hun hand niet voor om.

Met een totale bouwtijd van slechts 7 maanden was de doorlooptijd kort. Zo ook voor het plaatsen van de vliesgevels en kozijnen. Echter, ondanks deze korte doorlooptijd is het bouwproces juist zeer soepel en goed verlopen. “Door een goede coördinatie vanuit de aannemer en uitvoerder was dit een zeer prettig project om aan te werken. De transparante communicatie onderling heeft er onder andere voor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen”, vertelt projectleider Remco Kastelijn.

Inmiddels is het pand voor de gevelbouwer volledig opgeleverd en kijken beide partijen terug op een prettige samenwerking.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details