Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Viering hoogste punt van Sphinx Zuid in Maastricht op vrijdag 29 november 2019

Viering hoogste punt van Sphinx Zuid in Maastricht op vrijdag 29 november 2019

Sphinxkwartier: een fantastische gebiedsontwikkeling tussen de Maastrichtse binnenstad en het nieuwe Frontenpark waar een bijzondere woonwijk met een aantrekkelijke mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin tot bloei komen. Op het terrein was sinds 1834 de aardewerkfabriek Sphinx gevestigd. De architectuur verwijst daarom ook subtiel naar dit historische industriële verleden.

Viering hoogste punt

In opdracht van Sphinx Zuid (3W real estate en RO groep) realiseert Bouwbedrijven Jongen met trots maar liefst 151 stadswoningen en appartementen én de parkeergarage binnen deze ontwikkeling in een drietal gebouwen: Gustav, Cielo en Amonet. Binnenkort bereikt de bouw van Wonen in het Sphinxkwartier haar hoogste punt. Hier willen we samen met u bij stil staan en dit vieren! Bij deze nodigen wij u dan ook graag uit om op vrijdag 29 november om 14:00 uur aanwezig te zijn bij het hijsen van de zogeheten ‘meiboom’. Deze officiële handeling zal verricht worden door de heer Corten, directeur van Bouwbedrijven Jongen.

Praktische informatie

  • Ontvangst: 14:00 uur bij infocentrum Belvédère, Fenikshof 1 Maastricht
  • Parkeertip: Q-park Sphinxkwartier of Frontensingel
  • Veiligheid: we betreden de bouwplaats, veiligheid voor allen staat daarom voorop. Vergeet niet om stevig schoeisel aan te trekken. Op locatie krijgt u een bouwhelm en veiligheidshesje.

Aanmelden

Wij verzoeken u vriendelijk om uw aanwezigheid te bevestigen, door te mailen naar info@bouwbedrijvenjongen.nl. Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details