Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Verduurzaamde woningen krijgen nieuwe voor- en achterdeur
In alle woningen werd HR++ beglazing voorzien. Alle draaiende delen, zoals voor- en achterdeuren werden vervangen.

Verduurzaamde woningen krijgen nieuwe voor- en achterdeur

Sommige hoofdaannemers kiezen er bewust voor om steeds weer met dezelfde partners samen te werken. Zo kennen alle bouwpartners elkaar, wordt gemakkelijker gecommuniceerd en verloopt uiteindelijk het bouwproces veel gestroomlijnder. Berg Deuren uit Ermelo is een vaste co-partner van Nijhuis Bouw voor de productie en levering van de draaiende deuren bij de E-Sequent renovatieprojecten, recent ook aan de Laarderweg in Bussum.

Voor de verduurzaming van de 48 woningen van woningcorporatie de Aliantie aan de Laarderweg produceerde, leverde en plaatste Berg Deuren alle draaiende deuren, met name voor- en achterdeuren en een aantal ramen. De spleet onderaan de voordeur is vervangen door een 4-zijdig kader, waardoor minder warmte en energie verloren gaat. 

“Op zich is dit een alledaagse opdracht voor ons. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in de productie van hardhouten buiten- en binnendeuren en doen alles in eigen beheer. Daarvoor beschikken we over een modern machinepark en vakbekwame medewerkers. We kunnen dan ook flexibel inspelen op vragen van klanten of aanpassingen bij projecten”, vertelt Theo van den Berg, die samen met zijn zoons Arnoud en Robin het familiebedrijf leidt. “Bij renovatieprojecten bots je wel eens op onverwachte zaken, waarop je dan als fabrikant moet anticiperen. Zo moesten bepaalde deuren in dit project in een stalen inzetkozijn geïntegreerd worden. Het was dan ook belangrijk dat alles vooraf goed ingemeten werd, zodat we de doorlooptijd konden aanhouden. Tijdens de renovatiewerkzaamheden blijven de woningen bewoond. Als je je afspraken niet nakomt, is er onrust en krijg je klachten. Na een goede voorbereiding van het project in ons atelier werden de draaiende deuren in alle woningen binnen zowat 10 weken tijd vervangen. Een strak tempo van één woning per werkdag.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details