Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Velox versterkt zich met operationeel directeur

Velox versterkt zich met operationeel directeur

Annemarieke Blancke zal per 1 december aantreden als operationeel directeur van Velox. Hiermee heeft oprichter en CEO Kisito Zonneveld de organisatie van Velox, het projectbureau dat actief is in het hogere segment van de bouw-, installatie- en civiele technieksector, succesvol versterkt.

Velox werd opgericht in 2012 en is sindsdien sterk gegroeid. Het innovatieve bedrijf biedt projectoplossing en consultancy aan toonaangevende projectbedrijven binnen de bouw-, installatie en civiele techniek. Annemarieke Blancke is aangesteld om de organisatie verder uit te bouwen en de groeiambities waar te maken. Natuurlijk samen met de medewerkers van Velox die het bedrijf tot een succes maken. 

Groeiambities waarmaken 

Kisito: “Als ondernemer heb ik een drive om te winnen. Daarbij werk ik graag aan mijn bedrijf, in plaats van in mijn bedrijf aan het werk zijn. Dit kan ik nu weer meer gaan doen, want Annemarieke heeft alle kwaliteiten in zich en ik heb het volste vertrouwen in haar dat ze de groeiambitie van Velox waarmaakt. De dagelijkse leiding is bij haar in goede handen. Uiteraard ben ik als oprichter nauw betrokken bij Velox. Ik ben blij dat het bedrijf de versterking krijgt die het verdient.” 

Over Annemarieke Blancke 

Annemarieke was eerder directeur-aandeelhouder bij mténv (het huidige Continu) en heeft dus veel ervaring in de branche. Zij begon daar als consultant en groeide door tot operationeel directeur. In deze periode liet mténv sterke groeicijfers zien, wat leidde tot de verkoop van het bedrijf aan House of HR. Als operationeel directeur van Velox zal Annemarieke zich gaan richten op enerzijds de groei en ontwikkeling van de consultants en anderzijds op de groei van het bedrijf zelf. Ze is een betrokken leidinggevende die mensen in hun kracht zet om groei te realiseren. Als directeur is zij een aanpakker en een echte generalist, die zowel met organisatorische als commerciële zaken uit de voeten kan. 

Foto van de toekomst 

Annemarieke: “Toen Kisito mij vroeg voor deze rol, hoefde ik niet lang na te denken. Hij heeft een geweldig bedrijf neergezet, met een fantastische club mensen en veel groeipotentie. Dat ik juist nu bij Velox terecht ben gekomen, is dan ook niet toevallig. Het Velox Team is bij Peak Value recent een groeitraject begonnen dat ‘De foto van de toekomst’ heet. Een goed moment voor Kisito om ruimte te maken voor een Operationeel Directeur, om dit traject samen met het team op te pakken. In dit groeitraject kijken we met elkaar waar we nu staan, waar we over drie jaar willen staan en welke mijlpalen we wanneer willen bereiken. Het is een eer dat ik samen met het team, als eindverantwoordelijke, de sociale, maatschappelijke en financiële doelen van Velox kan gaan verwezenlijken.” 

Datagedreven flexibele schil 

De Nederlandse bouw verandert snel en staat voor een aantal grote uitdagingen, zoals de woningbouwopgave, de verduurzamingsopgave en een krappe arbeidsmarkt. Velox biedt de sector een helpende hand met een datagedreven flexibele schil, waarmee ontstane gaten in bestaande projecten worden gedicht en nieuwe projecten efficiënter worden aangestuurd. 

Lees meer op de website van Velox

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details