Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Vacature | Per direct gezocht: Lead Engineer Elektrotechniek

Vacature | Per direct gezocht: Lead Engineer Elektrotechniek

Voor onze groeiende afdeling Elektrotechniek zijn wij op zoek naar een ervaren Lead Engineer Elektrotechniek. Je krijgt te maken met zeer complexe design & build projecten. Samen met andere leden uit het projectteam ben je verantwoordelijk voor een perfect eindresultaat.

Je ziet toe op een correcte verwerking van alle informatie en specificaties in de tekeningen.

Vanuit je eigen discipline beoordeel jij met je technische kennis en kunde de haalbaarheid en maakbaarheid van de projecten. Je stemt dit alles af met de andere disciplines en externe partijen. Jij bent verantwoordelijk voor de eindcontrole van de werktekeningen voordat deze naar het projectteam en klant gaan.

Wij zijn een snel groeiend familiebedrijf. Wij zijn kennis intensief (alle technische disciplines in eigen huis) en zeer innovatief. Afgelopen 5 jaar zijn wij gegroeid waardoor wij continu op zoek naar medewerkers die waarde kunnen toevoegen aan ons team. Naast je inhoudelijke kennis moet je als persoon passen bij ons bedrijf. Wij zijn plat georganiseerd (geen management lagen), er is geen bureaucratie en verwachten veel eigen initiatief en verantwoordelijkheid van onze medewerkers. Hiernaast staat klantgerichtheid en interne samenwerking centraal.
Wij bouwen onze organisatie rondom de talenten en ambities van onze medewerkers en zijn hiermee flexibel om jouw competenties optimaal in ons team in te passen.

Solliciteer direct via deze link

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details