Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Uw partner in kwaliteit én duurzaamheid
ACN Totale Afbouw BV verzorgde ook de binnenafbouw van de Audi-showroom in Den Haag.

Uw partner in kwaliteit én duurzaamheid

Totaalconcept voor afbouw, verbouw of renovaties 

ACN Totale Afbouw BV verzorgt graag de complete binnenafbouw, verbouw of renovatie van uw overheidsgebouwen, kantoren, showrooms, hotels, woningbouw- en retailprojecten. Van metalstudwanden en systeemplafonds t/m glaswanden, gips- en spanplafonds, vloeren, binnenkozijnen en -deuren, wandbekledingen en tegel- en schilderwerken: de enthousiaste en vakbekwame medewerkers kunnen zeer snel schakelen. Zowel in kleine als grote projecten. Bovendien gaan zij geen uitdaging uit de weg. Afspraak is altijd afspraak.

Het verhaal van ACN Totale Afbouw BV begint in 2009, toen door diverse partnerbedrijven de Afbouw Coördinatie Nederland werd opgericht. In eerste instantie werden de activiteiten ondergebracht in een coöperatie, maar sinds 2018 gaat de onderneming als ACN Totale Afbouw BV door het leven. “Wij werken veelal in opdracht van aannemersbedrijven, vastgoedpartijen en retailers, die kunnen vertrouwen op een maximale kwaliteit, betrouwbaarheid én flexibiliteit”, vertelt bedrijfsleider Thomas Jacobsen. “Onze uitdaging is steeds om de ruwbouw van de aannemer af te werken tot een hoogwaardig opleverresultaat, conform de wensen van de architect én opdrachtgever. Maar ook met maximaal oog voor veiligheid, duurzaamheid en een optimale thermische en geluidsisolatie.”

De houten lattenplafonds, trap en aula van basisschool De Wereldburger in Amsterdam zijn vervaardigd van hoogwaardig circulair hout, afkomstig uit een donorgebouw.

Oog voor duurzaamheid en circulariteit

“Als organisatie zijn wij VCA*-gecertificeerd”, aldus Jacobsen. “Bovendien werken wij waar mogelijk met duurzame en biobased bouwmaterialen. Als FSC-partner verwerken wij hoofdzakelijk FSC-gecertificeerd hout, dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook zetten we hoog in op circulariteit. We geven courante bouwmaterialen graag een tweede leven. Een mooi voorbeeld hiervan is basisschool De Wereldburger in Amsterdam, waarvan de houten lattenplafonds, trap en aula vervaardigd zijn van hoogwaardig circulair hout, dat afkomstig is uit een donorgebouw. Door waar mogelijk losmaakbaar te bouwen, maken we materialen beter recyclebaar voor de toekomst.”

All-electric wonen

ACN Totale Afbouw BV is tevens een graag geziene partner in bestaande woningen, waar door isolerende maatregelen een flinke labelstap gemaakt kan worden. Jacobsen: “Door het aanbrengen van voorzetwanden met isolatiemateriaal tegen de bestaande binnenmuren en PIR-isolatie onder de bestaande dakkap helpen wij bewoners om hun gasverbruik flink te verminderen. Hierdoor profiteren bewoners van een lagere energierekening, (nog) meer comfort en komt all-electric wonen ook in bestaande woningen binnen handbereik.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details