Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Nieuws

Uitvinder WEBO ontwikkelt nieuwe standaard in de bouwwereld

header-launch-kopieren

8 juli 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Uitvinder in de timmerindustrie WEBO ademt innovatie en duurzaamheid. Via haar kanalen werden aannemersbedrijven en architecten de afgelopen weken warmgemaakt voor haar nieuwste productlijn. De duurzame en circulaire lijn van verschillende bouwmaterialen, is inmiddels gelanceerd. Na ruim 30 jaar ervaring met kozijnen, HSB-elementen en Steigerloos® gevelelementen gebaseerd op hout, streeft WEBO met deze lijn naar een verdere verduurzaming van de bouwsector.

Een nieuw tijdperk van bouwen

Als één van de grootste klimaatboosdoeners ter wereld, probeert de bouwsector nieuwe manieren van bouwen te vinden. WEBO heeft altijd de materialen en technieken gehad om te bouwen aan een betere leefomgeving. Duurzaamheid, circulariteit en stikstofpositiviteit zijn voor haar kernbegrippen. Om de vervuiling die de bouwsector veroorzaakt gezamenlijk tegen te gaan, ontwikkelt WEBO een nieuw assortiment om het voor elke bouwer mogelijk te maken om het milieu en het klimaat een handje te helpen.

Klaar voor 2050

WEBO ontwikkelt de lijn speciaal voor de ambitieuze bouwers en ontwerpers, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en willen bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. Voor de architecten die de ongekende waarde van natuurlijk hout een plek willen geven in hun prachtige projecten. Voor deze toekomstbouwers, onthult WEBO, als uitvinder in de timmerindustrie, de productlijn om duurzaam en stikstofpositief bouwen de nieuwe standaard in de bouwwereld te maken. Bouwen volgens BENG- en NOM-norm wordt daarmee vanzelfsprekend. Zo zijn ook WEBO’s klanten, klaar voor 2050.

Ontdek het nieuwe productassortiment op www.WEBO.nl 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details