Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Uitvinden doe je met je hoofd en handen, WEBO

Uitvinden doe je met je hoofd en handen, WEBO

Bij WEBO doen we uitvinden met ons hoofd en onze handen, samen met elkaar. Het gevolg? Kozijnen in combinatie in HSB-elementen, maar ook Steigerloos® elementen.

Kozijnen en HSB-elementen in één, kan dat?

Ja! En het heeft ook nog eens vele voordelen. Welk kozijn u ook kiest, in combinatie met een HSB-element bent u klaar voor de toekomst. Door gebruik te maken van een houtskeletbouw element van WEBO, BENG- of NOM-Element®, wordt een RC waarde tot wel 8,0 behaald! Wanneer er ook een houten BENG- of NOM-Kozijn® in wordt geplaatst, is uw gebouw klaar voor 2050.

De voordelen van een prefab houtskeletbouw constructie zijn onder andere lichtgewichte constructie en bouwtijdverkorting. Maar dat is niet het enige, hout dat WEBO gebruikt is duurzaam en dat is weer goed voor het milieu!

En Steigerloos® Bouwen, wat is dat eigenlijk?

Sinds 2014 is WEBO bezig met Steigerloos® Bouwen. Door een HSB-element te voorzien van goede isolatie, een buitenschil en kozijn, kan het element in een keer worden geplaatst op de bouw. Stappen van de traditionele bouw worden allemaal prefab geproduceerd en dat zorgt voor een enorme tijdwinst. Wie wil dat nou niet?

Steigerloos® Bouwen is erg geschikt voor hoogbouw, immers zijn deze prefab elementen tot wel 70 meter hoogte toe te passen. En op zulke grote hoogte past het HoutAlu-Kozijn® uitstekend. Het warme hout aan de binnenkant van het kozijn, maar het strakke onderhoudsvrije aluminium aan de buitenzijde.

En de productie, hoe doen jullie dat?

Met een team van 120 man en vrouw sterk werken we samen aan de weg naar boven. De productie begint bij de werkvoorbereiding, daar wordt alles in BIM geëngineerd. De machines worden rechtstreeks aangestuurd door deze 3D tekeningen.

Welk project heeft u liggen waar wij aan mogen gaan werken? Laat het ons hier weten, we helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details