Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Uitstekende isolatietechnieken van WEBO’s houten kozijnen

Uitstekende isolatietechnieken van WEBO’s houten kozijnen

Wist je dat de isolerende eigenschappen van hout 15 keer hoger zijn dan die van beton, 400 keer hoger dan staal en 1770 keer hoger dan aluminium? Hout heeft van nature een isolerende werking en in combinatie met onze isolatietechnieken levert dat uitstekende, duurzame waardes op. Kies ook voor houten kozijnen van WEBO!

Waarom houten kozijnen?

Hout is het oudste bouwmateriaal ter wereld. Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen betrouwbaar te zijn. Houten kozijnen zijn namelijk duurzaam en circulair, ecologisch verantwoord en zorgen voor een energiezuinige woning en een comfortabel leefklimaat.

Waardoor dat komt? Ten opzichte van andere materialen heeft hout zeer goede isolerende eigenschappen. Daarnaast hebben houten kozijnen een goede muursluiting, waardoor ze geen onnodige warmte verliezen.

Lage U-waarde, minder warmteverlies

2 van de 3 woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Een goed geïsoleerd huis brengt veel voordelen met zich mee: minder kou, minder CO2 uitstoot en flink besparen op je energierekening. Daarnaast is het risico op vocht in of op het kozijn kleiner.

Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Houten kozijnen van WEBO voldoen aan de BENG / NOM eis, mede door het HR++ of triple glas, waardoor de U-waarde tussen de 0,8 en 1,0 ligt.

Houten kozijnen op maat

WEBO ontwerpt en produceert kozijnen op maat voor de woning- en utiliteitsbouw. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. WEBO gaat de meest onwerkelijke ontwerpen en uitdagende opdrachten niet uit de weg. Of het nou gaat om een houten kozijn, HoutAlu-Kozijn® of Eiken-Kozijn®.

Wie voor houten kozijnen van WEBO gaat, gaat voor erg goede isolatiewaarden en een warme uitstraling.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details