Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Uitbreiding Bostik Stucco assortiment

Uitbreiding Bostik Stucco assortiment

Bostik presenteert de nieuwe uitvlakmortel Stucco W-140 DR

De hoogwaardige uitvlak- en egalisatiemortel Bostik Stucco W-140 staat al jaren bekend als een succesnummer in de bouw en wordt veelvuldig door veel stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven ingezet als reparatie- en uitvlakmiddel van 5 tot 40 millimeter. Vandaar dat Bostik hierop een extra stofarme variant “Bostik Stucco W-140 DR” heeft ontwikkeld die ideaal is voor verwerking in zowel kleinere ruimtes als ook juist bij grotere projecten waar het product in grote hoeveelheden wordt verwerkt.

De Bostik Stucco W-140 DR kent een ultiem gebruiksgemak door de soepele verwerking, goede hechting, hoog standvermogen, een lange open tijd en is al na circa 4 uur te betegelen. De Bostik Stucco W-140 DR is bij uitstek geschikt om kleine oneffenheden, diepe gaten, leidingsleuven en/of scheuren op te vullen. Tevens geschikt voor het repareren en uitvlakken van wand, plafond en vloer (mits afgewerkt met keramische bekleding). Vanwege de snelheid van afbinden kan de wand snel betegeld worden. Geschikte ondergronden zijn cementgebonden en andere steenachtige ondergronden, zoals metselwerk, beton, bestaand pleisterwerk, etc.

Met deze uitbreiding biedt Bostik een nog completere totaaloplossing voor de stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven in de bouw- en afbouwsector, zowel renovatie als nieuwbouw. Het complete Bostik Stucco assortiment bestaat uit een aantal kwalitatief hoogwaardige voorbehandelingsmiddelen, vul- en reparatieproducten en uitvlak- en egalisatiemortels. Met een constante kwaliteit, goede beschikbaarheid, technische advisering en goede ondersteuning zijn professionals verzekerd van een perfect eindresultaat. Kijk voor meer informatie op de website: www.bostik.nl / www.bostik.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details