Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Turnkey en volledig ontzorgde geïsoleerde ruimtes
Prodoor kan turnkey bouwen en ontzorgen.

Turnkey en volledig ontzorgde geïsoleerde ruimtes

Prodoor richt zich steeds intensiever op aanverwante werkzaamheden, naast industriële deuroplossingen in de voedingsindustrie. Met het nieuwe private label ProColdstore biedt het bedrijf expertise van geïsoleerde wand-dak-plafond sandwichpanelen, vloeren, deuren en koeltechniek onder één dak aan. “Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen, met betrokkenheid bij en zorg voor hun productiebedrijf”, vertelt eigenaar Ronnie Schiltmans.

Het nieuwe private label is ontstaan vanuit de Prodoor visie op maximale ontzorging. Schiltmans: “Wij komen natuurlijk al jarenlang bij veel vaste relaties over de vloer vanwege onze industriële deuren. Hierbij merkten we op dat een facilitair manager of hoofd technische dienst van deze bedrijven erg veel verantwoordelijkheden heeft. We besloten te kijken of we binnen onze duurzame relatie nog meer konden ontzorgen dan alleen met onze corebusiness.”

Prodoor kan nu ook vries- en koelcellen bouwen.

Het nieuwe alternatief: bouwen zonder aannemer of isoleerder

Dit bleek goed mogelijk, omdat binnen Prodoor al jarenlange ervaring en ruime kennis aanwezig is. Binnen het private label ProColdstore zijn daarom nu ook isolatiesysteembouw, bouwkundige aanpassingen, vloeren, vloerreparatie, vloerreiniging, koeltechniek, optimalisatie van koeltechnische installaties en optimalisatie van elektriciteitsvoorziening mogelijk. “De behoefte aan uitbreiding en/of aanpassing van geïsoleerde ruimtes kan snel ontstaan en dient dan ook direct te worden ingevuld. Het voordeel van ProColdstore is dat alle materialen voor de realisatie van geïsoleerde ruimtes ofwel op voorraad zijn of op afroep staan bij onze toeleveranciers. We werken ook altijd en overal met dezelfde kwalitatieve materialen en dezelfde kwalitatieve partners.”

Prodoor weet hoe belangrijk het is om de productie- en hygiëneplanning af te stemmen bij een verbouwing of renovatie.

Maximale ontzorging

Met deze nieuwe dienstverlening biedt Prodoor een oplossing voor problemen waar veel bedrijven mee te maken hebben. “Aannemers en isoleerders zijn relatief minder goed ingericht voor kleinschalige renovatie of uitbreidingsprojecten. Wij kunnen deze behoefte wél invullen, waardoor onze klanten niet meer lang hoeven te wachten en te betalen voor schakels die vanaf nu overbodig zijn. Wij onderscheiden ons daarnaast van aannemers en isoleerders omdat wij wel turnkey bouwen en zij niet. We zijn vanaf dag één zelf betrokken en nemen alles uit handen. Tijdens het project blijven we ook continu in contact met de opdrachtgever. We vertellen wat we dagelijks gaan doen en we koppelen terug wat we dagelijks gedaan hebben. Vanuit onze expertise weten wij hoe belangrijk het is om de productie- en hygiëneplanning af te stemmen bij een verbouwing of renovatie. Wij zorgen voor zo weinig mogelijk oponthoud, door bijvoorbeeld in het weekend te werken als er op werkdagen productie is.”

Het eerste project van ProColdstore werd gerealiseerd bij Hems Vlees in Oss, zo legt Schiltmans uit. “Met dit bedrijf hadden wij al een goede relatie. Toen zij een nieuwe inpandige koelcel nodig had, werden wij gebeld. De vraag was of wij ook vries- en koelcellen konden bouwen. Ik ben toen zoals altijd direct in de auto gestapt, want dat zit in ons bloed. We willen zo snel mogelijk handelen en meedenken met de klant.” Prodoor ging de uitdaging aan en zo ontstond het ProColdstore label. Na het succesvolle eerste project volgden er dit jaar meer. “Steeds meer projecten zorgen ervoor dat we onszelf kunnen toetsen op de onderscheidendheid t.o.v. aannemers en isoleerders. We hebben hoge eisen aan onszelf gesteld, want we gaan voor de hoogste kwaliteit en maximale ontzorging. Vanaf volgend jaar staat ons concept als een sterk fundament om op te bouwen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details