Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Productinformatie

TSR GROUP lanceert de eerste oplaadbare werfverlichting met 8 uur autonomie en 3200lm

worklite_battery_1-kopieren

10 maart 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Volledig autonoom en zonder stroom opdrachten kunnen uitvoeren, gedurende een volledige werkdag. De nieuwe WorkliteTM Rechargeable LED werfverlichting maakt dit mogelijk en is de eerste oplaadbare werfverlichting met 3200lm lichtsterkte.

Meer nog, dankzij het handige bedieningspaneel kan je op ieder ogenblik zelf de lichtsterkte instellen tussen 3200 en 5400 Lumen, zelfs met je handschoenen aan.

Toni Raivo, CEO van TSR GROUP, legt uit: ‘Op vraag van onze klanten ontwikkelden wij een oplaadbare WorkliteTM, omdat er nu eenmaal omstandigheden zijn waar je niet de mogelijkheid of tijd hebt om je werflamp aan te sluiten aan de stroomvoorziening. We vonden het ook belangrijk dat je gedurende 8 uur niet dient op te laden, en hiervoor hebben we geopteerd om te werken met een hoogwaardige lithium-ion batterij die volledig geïntegreerd werd in de behuizing.’’

WorkliteTM Rechargeable is uiterst geschikt voor constructie- en afbraakwerken, inspectie- en onderhoudsopdrachten in de Industrie en petrochemie, scheepsbouwwerven en nood- en reddingsdiensten. Dankzij haar IP54 classificatie kan WorkliteTM rechargeable zowel binnen als buiten worden ingezet, en dankzij het beperkt gewicht van 2.5 kg en de beperkte hoogte kan ze overal worden meegenomen en ingezet.

Standaard geniet deze innovatie dezelfde uitrusting als de Worklite 230V: sterke behuizing in ABS en marine grade aluminium, montagehaak in roestvrij staal, performante LED lichtbron.
Als accessoires zijn magneten verkrijgbaar voor een eenvoudige bevestiging aan metalen wanden, en een 12V/24V oplader om bij te laden tijdens het rijden. WorkliteTM Rechargeable is beschikbaar in april 2020.

U zoekt een betrouwbare en duurzame oplaadbare lichtbron voor op de werf? U heeft ze gevonden!

TSR Group is een innovatieve, Finse fabrikant van LED verlichtingssystemen voor de bouw- en verhuursector, die door aannemers, onderhouds- en verhuurbedrijven ingezet worden in gans Europa en daarbuiten.

Worklite ™ is een robuuste, onderhoudsvrije en energiebesparende LED werfverlichting, die in samenwerking met de firma Cramo in 2012 speciaal ontwikkeld werd voor de bouw- en de verhuursector.

TSR Group Oy – Autokatu 15 – 20380 Turku – Finland – www.worklite.fi
Contactpersoon: Johan Houbart, T +32 473 607 210, www.worklite.be – info@ebucon.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details