Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Timpaan zet zich in voor betaalbaar wonen, nu en in de toekomst.

Timpaan zet zich in voor betaalbaar wonen, nu en in de toekomst.

We hebben in de afgelopen periode weer mogen werken aan mooie projecten. Zo brachten wij eerder dit jaar voor het eerst woningen van onze eigen concept de Smartwoning in verkoop, in project De Tuinen van Ursem, welke nu in aanbouw zijn. Het concept is bedacht om kwalitatief hoogstaand wonen mogelijk te maken en bereikbaar te houden voor iedereen. Doordat de woningen rug-aan-rug gesitueerd zijn, wordt er effectief met de grondoppervlakte omgegaan. De Smartwoningen zijn maar liefst zes meter breed en hebben 2 verdiepingen. De woningen zijn inmiddels in aanbouw. We kijken ernaar uit om deze woningen op nog veel meer plaatsen in Nederland te realiseren om zo hoogwaardig wonen bereikbaar te houden. Daar staat Timpaan om bekend en dat blijven we uitdragen, zoals op de Provada tijdens een geslaagd rondetafelgesprek, in interviews in diverse vakbladen of in een opiniestuk in het FD.

We zijn daarnaast zeer verheugd dat we samen met UBA Projectontwikkeling de openbare aanbesteding voor de herontwikkeling van de circa 5 hectare sportvelden in Hillegom-Noord hebben gewonnen. De gemeente Hillegom heeft zich met de uitvraag gericht op betaalbare woningen, met name voor de Hillegommers zelf. Het plan bestaat uit 136 woningen in de sociale koop (met prijzen tussen circa € 100.000,- en € 225.000,-) en 148 woningen in de vrije sector koop. Ook worden er woningen in de sociale huursector in het plan opgenomen. Het project sluit naadloos aan bij de missie en visie van Timpaan.

Zo kunnen we ook in de komende jaren weer woningzoekenden bedienen in het segment waar wij ons op richten: betaalbare koopwoningen.


Binnenkort start de verkoop van een diverse wijk in Sassenheim: Park Overteylingen. De ontwikkeling is een samenwerking met Van Rhijn Bouw. De 131 woningen zijn verdeeld over diverse types: van sociale huurwoningen tot vrijstaande koopwoningen.


Op 16 oktober ondertekenden de gemeente Hoorn, Scholtens Projecten en Timpaan een intentieovereenkomst om een nieuwe woonbuurt te ontwikkelen op de Balk-locatie en het ‘Landje van Mak’ in Zwaag. Er moeten circa 300 tot 450 woningen worden gerealiseerd in het plan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details