Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Thuis in staalconstructies voor de utiliteitsbouw
Staalbouwbedrijf Kamphof leverde de complete staalconstructie voor OBS De Punter.

Thuis in staalconstructies voor de utiliteitsbouw

Ambacht en techniek gaan hand in hand

Staalbouwbedrijf Kamphof leverde de complete staalconstructie voor OBS De Punter in Giethoorn. Het bedrijf tekende de constructie helemaal uit, verzorgde de engineering, fabriceerde het geheel en monteerde het ter plekke.

Kamphof is een no-nonsense bedrijf waar ambacht en techniek hand in hand gaan. Inmiddels is eigenaar Hessel Kamphof de vijfde generatie die aan het roer staat. Samen met zijn team is hij werkzaam in staalconstructies, metaalbewerking en dak- en gevelbeplating. Dankzij die jarenlange ervaring wisten zij de reguliere staalconstructie voor De Punter naar volle tevredenheid te produceren en monteren. “We maken vaker staalconstructies voor de utiliteitsbouw, daar voelen we ons in thuis. Dit project is tot stand gekomen zonder bouwvergadering. Van de tekentafel tot aan de montage konden we achter elkaar doorwerken, zonder tegenwind”, zegt Hessel Kamphof.

De productie, het transport en de montage werden in eigen beheer door Kamphof verzorgd.

In de werkplaats in Dwingeloo werd alles geproduceerd door middel van hoogwaardige apparatuur, zoals een plasmarobot, zaagmachines, CNC-machines en de juiste lasapparatuur. Ook het transport en de montage werden in eigen beheer verzorgd. In totaal gaat het om een oppervlak van 1.100 m2, dat werd neergezet in opdracht van Jansman Bouw. Dit is een vaste opdrachtgever voor Kamphof.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details