Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Thema Prefab beton | Prefab betonproducent legt de lat wéér hoger

Thema Prefab beton | Prefab betonproducent legt de lat wéér hoger

Al vele jaren produceert Bisoton massieve en geïsoleerde betonpanelen voor de industrie- en utiliteitsbouw. Sinds de ingebruikname van een compleet nieuwe productiefaciliteit met geavanceerde productielijn in mei dit jaar, heeft de prefab betonproducent zijn mogelijkheden aan esthetische wandelementen aanzienlijk uitgebreid. Dat biedt volop perspectief voor de woningbouw.

“Sinds 2012 zijn we actief in de deze markt en zijn wij continu op zoek naar slimme, betaalbare en integrale oplossingen voor onze klanten. Onze filosofie is om een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendig gebouw”, zegt Henri van Veldhuizen. “Om tegemoet te komen aan de toenemende eisen en hoge vraag, hebben we onlangs een nieuwe productiefaciliteit in gebruik genomen. Niet alleen de output is daarmee toegenomen, ook kunnen we meer productvarianten produceren. Dat wil zeggen, meer variaties in maatvoering en esthetiek. Hoge isolatiewaarden, verschillende steenmotieven en speciale afwerkingen zijn eenvoudig te verwerken.”

Maatvariatie

De mogelijkheid tot enorme maatvariatie in betonpanelen maakt Bisoton volgens Van Veldhuizen uniek in de markt. “Onze productielijn laat zich niet beperken door een aantal standaard maatvoeringen. We nemen met ons dynamische en vakkundige team desgewenst de volledige scope voor klanten uit handen, verzorgen de engineering, tekenen de wanden in 3D, verzorgen de wapening- en constructieberekening, …. Kortom: we regelen in feite alles tot aan het eigen transport.”

Bisoton produceert van oudsher betonpanelen, geïsoleerde gevels, tussenwanden, compartimenteringswanden, enz. voor de utiliteit. “We hebben al vele distributiecentra, datacenters, productiefaciliteiten en bedrijfsverzamelgebouwen op onze naam staan. Op dit moment starten we met de productie van de betonelementen voor het eerste warehouse van Zalando in Nederland. Het gaat om ruim 25.000 m² aan betonpanelen. Ook zijn we nu betrokken bij de bouw van het mega-distributiecentrum van DSV in Tholen en een nieuw, groot datacenter in Amsterdam. Daarnaast gaan we meer de nadruk leggen op de woningbouw. Zo is het mogelijk om één gevelsluitende wand, inclusief steenmotief, te realiseren tot wel 9,25 meter lengte. Ook voor specials kunnen klanten bij ons aankloppen. We gaan graag de uitdaging aan.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details