Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Projecten

Ten Brinke Group start de bouw van winkelcentrum Meijhorst Nijmegen

naamloos-1-kopieren-1

10 juli 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Al ongeveer 20 jaar wordt er gesproken over en gewerkt aan de herontwikkeling van het oude buurtwinkelcentrum Meijhorst in Nijmegen. Diverse plannen zijn gemaakt door meerdere partijen.

In 2015 is Ten Brinke Broers Projectontwikkeling door enkele winkeleigenaren gevraagd een haalbaar plan te maken voor de herontwikkeling van het winkelcentrum. Aanvankelijk zouden alle winkels gesloopt worden, maar in overleg met gemeente Nijmegen en de winkeleigenaren is besloten om 2 nieuwe supermarkten te bouwen en 7 bestaande winkels te renoveren.

Vorig jaar is het bestemmingsplan aangepast en op 9 juli 2020 is de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van de supermarkten (Lidl en Albert Heijn). Gemeente Nijmegen heeft in april 2020 een begin gemaakt met het vernieuwen en aanpassen van het parkeerterrein.

Inmiddels is Ten Brinke Bouw begonnen met de inrichting van de bouwplaats en het aanbrengen van de mortelschroefpalen. Naar verwachting zal de oplevering van de supermarkten begin 2021 plaatsvinden. De geplande opening van de supermarkten vindt waarschijnlijk in het 2e kwartaal van 2021 plaats.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details