00:31
10-07-2020

Ten Brinke Group start de bouw van winkelcentrum Meijhorst Nijmegen

Al ongeveer 20 jaar wordt er gesproken over en gewerkt aan de herontwikkeling van het oude buurtwinkelcentrum Meijhorst in Nijmegen. Diverse plannen zijn gemaakt door meerdere partijen.

In 2015 is Ten Brinke Broers Projectontwikkeling door enkele winkeleigenaren gevraagd een haalbaar plan te maken voor de herontwikkeling van het winkelcentrum. Aanvankelijk zouden alle winkels gesloopt worden, maar in overleg met gemeente Nijmegen en de winkeleigenaren is besloten om 2 nieuwe supermarkten te bouwen en 7 bestaande winkels te renoveren.

Vorig jaar is het bestemmingsplan aangepast en op 9 juli 2020 is de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van de supermarkten (Lidl en Albert Heijn). Gemeente Nijmegen heeft in april 2020 een begin gemaakt met het vernieuwen en aanpassen van het parkeerterrein.

Inmiddels is Ten Brinke Bouw begonnen met de inrichting van de bouwplaats en het aanbrengen van de mortelschroefpalen. Naar verwachting zal de oplevering van de supermarkten begin 2021 plaatsvinden. De geplande opening van de supermarkten vindt waarschijnlijk in het 2e kwartaal van 2021 plaats.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners

1_kaan_museum-paleis-het-loo_night-view-kopieren