Van der Sluis Technische Bedrijven
02:05
10-08-2018

Technisch partner voor elk integraal en duurzaam bouwproces

Van der Sluis Technische Bedrijven heeft alles in huis om zich een totaalinstallateur te mogen noemen. “Onder de namen Van der Sluis Woningbouw, Van der Sluis Renovatie, Van der Sluis Utiliteit, Van der Sluis Beheer & Onderhoud, Versan en adviesgroep BVT hebben we ons de afgelopen tientallen jaren gespecialiseerd in verwarmings-, loodgieters- en elektrotechnische installaties voor met name de woning- en utiliteitsbouw.”

“Ervaren, deskundig en betrouwbaar. Dat zijn eigenschappen die sinds onze oprichting in 1934 bij ons passen”, aldus het bedrijf. “Het aantal woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven waar we een stempel op mochten drukken, is dan ook enorm. De prestaties uit het verleden vormen nu het stevige fundament waarop we aan de toekomst bouwen. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we voor een leef- en werkomgeving die aan alle hedendaagse eisen voldoet. Deskundigheid, brede ervaring en een no-nonsense mentaliteit garanderen dat alle installatieactiviteiten bij ons in goede handen zijn.”

Van der Sluis Technische Bedrijven

VDS Woningbouw
“Voor alle denkbare E- en W-installaties bieden wij advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Of het nu om tien woningen gaat of om honderd, wij dragen er graag aan bij dat de woning die nu wordt gebouwd een woning van de toekomst is. Comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid spelen hierin een belangrijke rol. Bovendien worden de eisen die we aan een woning stellen alsmaar hoger. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de bewoner. Van een eenvoudig lichtknopje tot het eigentijdse Smart Home domoticasysteem en van riolering tot duurzame klimaatconcepten. Door nieuwe apparatuur en installaties zijn de mogelijkheden op dit moment nagenoeg onuitputtelijk. Wij lopen in deze ontwikkelingen voorop. Bij het ontwerp en de installatie van eenvoudige tot zeer complexe systemen houden we al in de ontwerpfase rekening met toekomstige ontwikkelingen.”

Van der Sluis Technische Bedrijven Van der Sluis Technische Bedrijven

VDS Renovatie
“Als bedrijf van bijna negentig jaar oud weten we dat de installaties waar we ooit zo trots op waren geen eeuwigheidswaarde hebben. Of dat jammer is? Nee, want de technische ontwikkelingen gaan snel en we gunnen iedereen een optimaal woon- en werkklimaat. We gaan graag opnieuw met deze installaties aan de slag. Het vervangen van oude leidingstelsels, installaties en sanitaire voorzieningen behoort tot het werkgebied van Van der Sluis Renovatie. We zorgen er graag voor dat de installaties weer voldoen aan alle eisen van vandaag en morgen.”

VDS Utiliteit
“Voor alle denkbare E- en W-installaties kunnen opdrachtgevers bij Van der Sluis Utiliteit terecht. Voor zowel advies als ontwerp, installatie en onderhoud. Of het nu gaat om een kinderdagverblijf of een zorginstelling, een kerk of een kantoor. Elk project is anders en heeft zijn eigen eisen en wensen voor veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Ons werkterrein is breed en complexe installaties vormen voor ons een interessante uitdaging. Belangrijk daarbij is dat we ons in de gebruikers verplaatsen, met als belangrijkste doel: ervoor zorgen dat de gebruikers kunnen rekenen op een veilige, comfortabele en betrouwbare leef- en werkomgeving. Nu, én in de toekomst.”

VDS Beheer & Onderhoud
“Van der Sluis Beheer & Onderhoud houdt zich naar tevredenheid van verschillende grote opdrachtgevers bezig met het beheer van installaties in commercieel vastgoed. Onderhoud, service en reparaties van verwarmings-, ventilatie- of lichtsystemen zijn bij onze deskundige en ervaren medewerkers in goede handen. De verschillende werkmaatschappijen van Van der Sluis bieden samen een totaaloplossing. Zij garanderen de duurzaamheid van de technische installaties zodat de gebruikers van een woning of utiliteitsgebouw hier ook op de lange termijn prettig wonen of werken.”

Versan/LIV
“Wie zijn nieuwe woonomgeving wil samenstellen op een manier waarop hij of zij zich volledig thuis voelt, zal de behoefte hebben om met eigen ogen te zien wat de mogelijkheden zijn. Dat kan in het Versan Adviescentrum in Genemuiden en in LIV in Nijmegen.”

Van der Sluis Technische Bedrijven

Tekst: Van der Sluis Technische Bedrijven 
Beeld: Van der Sluis Technische Bedrijven 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Projectinfo

Van der Sluis Technische Bedrijven
Kamperzeedijk 107
8281 PD Genemuiden

Kamperzeedijk 57
8281 PB Genemuiden

T  +31 (0)38 344 65 55
info@vd-sluis.nl
www.vd-sluis.nl

Stedenbouw partners

VKSHotel Jakarta