Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Strikolith bestaat alweer 48 jaar

Strikolith bestaat alweer 48 jaar

In 1971 startte Jo van Strien met het, op een eenvoudige manier, produceren van sierpleisters. Dat deed hij met een omgebouwde bakkersdeegmolen. ’s Nachts draaide de machine en overdag werd er gesmeerd. 

48 jaar waarin we met een eerlijk advies, service en begeleiding op de bouwplaats de vakman en -vrouw ondersteunen. In iedere fase van een bouwproject staan we je bij met raad, daad en producten waarop je kunt bouwen.


Wijziging verpakkingshoeveelheid Renderpro PAR-profielen

In 2019 heeft Strikolith al grote stappen gemaakt in het terugdringen van plastic afval. Alle Afbouwverven zijn bijvoorbeeld al terug te vinden in gerecyclede emmers. Ook voor de Renderpro profielen zijn we druk bezig om met minder verpakkingsmateriaal te werken. Vanaf juli 2019 zijn we dan ook gestart met het verpakken van alle PAR-profielen in rollen van 50 lengtes. Een besparing van 50% aan verpakkingsmateriaal!

In de komende periode zal Strikolith nog scherper gaan kijken naar het gebied van (plastic) verpakking. Strikolith hecht veel waarde aan het milieu,  en neemt zijn verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en leefomgeving.

Benieuwd wat wij nog meer doen op dit gebied? Klik hier!


Subsidieregeling voor isolatie

Vanaf augustus 2019 is er een nieuwe subsidie beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. De zogenoemde Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) moet zorgen voor meer verduurzaming van bestaande woningen. Met de nieuwe subsidieregeling kunnen huiseigenaren subsidie krijgen als zij twee of meer grote isolatiemaatregelen treffen voor hun woning.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details