Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Strak nieuwbouwwarehouse langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie
In een tweede fase werd de gevel verder verfraaid door de integratie van een ‘zwevende’ sieromranding.

Strak nieuwbouwwarehouse langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie

De klant is koning, ook als het gaat om de opslag en het transport van goederen. Om klanten nog beter van dienst te zijn, investeert Schotpoort Connect in de huur van een nieuwe locatie voor opslag en overslag in Nieuwegein, die moet zorgen voor een uitbreiding van de dienstverlening in Midden-Nederland.

Tekst | Johan Debaere

De gevel valt op door de combinatie van twee tinten grijs. De overgang bevindt zich ter hoogte van de polycarbonaat lichtstrook aan de waterzijde.

In opdracht van Garnizoen B.V. ontwierp Breure & Janssen vormgevers en ingenieurs een pand van 1.500 m². Het werd in een bouwteam gerealiseerd door aannemer Zweersbouw B.V. uit Eerbeek. De directievoering c.q. bouwbegeleiding werd uitgevoerd door Versterre van Vijfeyken Advies & Ontwerp. Op 8 april werd de eerste paal geslagen en eind augustus werd het warehouse langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie opgeleverd.

Schotpoort Connect nam recent een nieuw warehouse voor opslag/overslag in gebruik.

De klant is koning, ook als het gaat om de opslag en het transport van goederen. Om klanten nog beter van dienst te zijn, investeert Schotpoort Connect in de huur van een nieuwe locatie voor opslag en overslag in Nieuwegein, die moet zorgen voor een uitbreiding van de dienstverlening in Midden-Nederland. In opdracht van Garnizoen B.V. ontwierp Breure & Janssen vormgevers en ingenieurs een pand van 1.500 m². Het werd in een bouwteam gerealiseerd door aannemer Zweersbouw B.V. uit Eerbeek. De directievoering c.q. bouwbegeleiding werd uitgevoerd door Versterre van Vijfeyken Advies & Ontwerp. Op 8 april werd de eerste paal geslagen en eind augustus werd het warehouse langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie opgeleverd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details