Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Woningbouw- en utiliteitsbouw

Startbouw energieneutrale woningen Nordlandt in Almere

almere-nordlandt-exterieur-2-lowres

15 april 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Ballast Nedam Development geeft maandag 15 april het startsein voor de bouw van 69 aardgasvrije en energieneutrale woningen in Nordlandt in Almere Noorderplassen West. Wethouder Maaike Veeningen verricht in het bijzijn van kopers en andere betrokkenen de officiële handeling. Alle woningen zijn verkocht.

Nordlandt
Nordlandt ligt in Almere Noorderplassen West in een intieme Boskamer omringd door bos en water en met alle voorzieningen in de nabijheid. De woningen die in aanbouw zijn, zijn 45 extra ruime rij- en hoekwoningen van 5,40 breed en 24 karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen op een ruime kavel van circa 110 tot 306 m². De koopsommen zijn vanaf € 275.500 tot en met € 419.500. Beide woningtypen zijn ontworpen door C Concept Design te Den Haag. De realisatie is in handen van Heddes Bouw en Ontwikkeling BV.

De Noorderplassen
Nordlandt maakt deel uit van de Noorderplassen West. Deze nieuwe wijk in Almere Noorderplassen biedt een leefomgeving met alle bijbehorende voorzieningen voor diverse doelgroepen. De wijk heeft twee basisscholen, kinderopvang, een gezondheidscentrum en een supermarkt met daarnaast winkels.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Randy van den Hoek

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Stedenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details